Star-Light BOS-609TDBL, model multifuncţional pe negru

Cuptorul Star-Light BOS-609TDBL e unul apărut pe piaţă la început de an 2019 şi care e dotat cu o multitudine de funcţii, motiv pentru care e numit multifuncţional. E un model accesibil ca preţ alternativă la modelele de la branduri cunoscute care costă mai mult.

Acest aparat are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci şi unul uşor de utilizat. Din poza de alături puteţi vedea că aparatul e unul cu afişaj digital. În acest fel totul e clar, iar controlul e unul touch. Nuanţa neagră e una care se potriveşte cu orice culoare a mobilei ori a pereţilor şi ajută la alcătuirea unei bucătării moderne.


Păreri pro şi contra

Nu trebuie să vă faceţi griji legate de consumul de curent deoarece acest model vine cu clasa A de eficienţă energetică. Acest aspect e unul important pentru cei care vor să facă economii.
O caracteristică premium ar fi grillul care vă va ajuta să preparaţi mâncărurile preferate atunci când afară nu e o vreme tocmai optimă pentru grătare. Acest grill e unul cu convecţie de aer.
Aparatul Star-Light BOS-609TDBL vă va ajuta să faceţi o mâncare foarte bună prin faptul că are ventilator. Această dotare ajută la o coacere uniformă.
Are o multitudine de funcţii, mai exact 9, acestea ajutându-vă să gătiţi ceea ce vă place. Ajută şi la o gătire uniformă întrucât are ventilatorul, iar nefiind pe gaz mâncarea va fi mai sănătoasă.
Dimensiunile aparatului sunt unele foarte importante, mai ales când e vorba despre incorporarea acestora în mobilă, şi în cazul acestui model vorbim despre 59,5x59x5x57 ÎxLxA cm.

Concluzii

Acest aparat e pentru cei interesaţi de un aparat care să arate bine şi care să se integreze excelent în mobila dvs. Fiabilitatea produsului e una foarte bună deoarece vorbim despre o garanţie de 2 ani, extensibilă la mai mult.
Despre brandul Star-Light trebuie spus că e unul românesc, fiind lansat în 2014. S-a remarcat prin televizoare şi diverse electrocasnice de calitate.

Te-ar mai putea interesa