Star-Light BOS-607TDSS, cuptor multifuncțional ieftin

Cuptoarele incorporabile pot fi de mai multe tipuri în funcție de preț și tipul de alimentare. Oricum, majoritatea sunt electrice și chiar nu ar avea sens să alegeți o variantă cu puține funcții/dotări. Până la urmă numărul de programe ține de dotările sale și ventilatorul joacă un rol destul de important. Star-Light BOS-607TDSS e un cuptor multifuncțional accesibil care l-aș recomanda chiar dacă nu e popular (pentru că a apărut recent). Timerul e foarte important și cel digital e mai vizibil decât cel mecanic, motiv pentru care îl puteți supraveghea de la distanță.

Designul arată bine și seamănă mult cu cel al brandurilor mai populare, motiv pentru care nu vă puteți plânge la acest capitol. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control nu e complet digital cum am văzut la unele modele premium și nici nu e nevoie pentru că nu are atât de multe funcții. Cu alte cuvinte, e suficient loc pentru pictogramele programelor și cu butonul din dreapta se poate alege temperatura. Programele sunt detaliate în manualul său și puterea de încălzire e variabilă în funcție de alegerea făcută. Timerul poate fi setat ușor pentru că are butoane de tip touch/senzitive.

Păreri pro și contra

Are 7 programe interesante care sunt evidențiate pe panoul de control cu ajutorul unor pictograme. E foarte important ca voi să alegeți programul ideal pentru preparatul ales și la unele rețete e specificată funcția sau nivelul la care trebuie pusă tava. Căldura e distribuită uniform pentru că acum cuptorul are ventilator, însă că nu toate funcțiile se folosesc de el. Clasa de eficiență energetică A e foarte bună și nu avem ce să reproșăm. Acest cuptor beneficiază și de o funcție de autocurățare standard care e destul de utilă atunci când vreți să aveți un interior curat.

Star-Light BOS-607TDSS nu e foarte spațios dar tot aveți suficient loc pentru a putea prepara orice preparat care vi-l doriți. Pentru a-l instala e necesar doar o corp special de mobilier care poate fi pus sub blat ori lângă blat (cuptorul fiind pus mai sus).

Te-ar mai putea interesa