Star-Light BOS-604TBL, cuptor incorporabil foarte ieftin

Cuptorul incorporabil Star-Light BOS-604TBL are un design atrăgător și cred că mulți vor aprecia butoane argintii dar și mânerul care e pe aceeași culoare. Acesta e superior unui cuptor pe gaz deoarece distribuie ceva mai uniform căldura, iar preparatele nu vor fi arse. Are un număr limitat de funcții de încălzire dar nici nu e nevoie de mai mult. Interiorul e spațios și nu cum e la multe aragazuri, iar acest aspect e vizibil din imaginea de jos.

Un model atât de ieftin nu poate avea foarte multe dotări, dar poate că nici nu vă doriți mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Designul e clasic spre modern cu panou din sticlă neagră care e unul lucios. Ca să arate ceva mai bine puteți sorta cuptor cu plita și hota, adică țineți cont din ce materiale și culori. Acesta are dimensiunile standard ca multe alte modele și mă refer la partea frontală a aparatului. Sunt corpuri de mobilier speciale pentru a instala acesta și sunt două variante: sub blat sau la nivelul blatului. Nu prea sunt multe de spus despre acest cuptor pentru că e destul de simplu, totuși acum aveți timer pentru a seta durata programului și nu trebuie să petreceți atât e mul timp lângă el (în special dacă repetați un preparat care l-ați mai făcut în trecut).

Păreri pro și contra

Clasa energetică e foarte bună în acest caz (clasa A) și reflectă consumul de energie care e mai redus. Are funcții foarte bune, însă lipsesc cele speciale care le vedem la cuptoare mult mai scumpe. Panoul de control e unul mecanic și poate fi cu ușurință de oricine datorită pictogramelor disponibile pe acesta și chiar aveți toate informațiile necesare. Nu mai trebuie să folosiți chibrituri sau bricheta pentru a aprinde cuptorul, totul e mult mai simplu și comod.

Star-Light BOS-604TBL poate fi ales împreună cu o plită pe gaz sau electrică, iar eu n-aș putea să recomand un anumit model pentru că această alegere depinde de bugetul vostru și de preferințe. Dacă nu gătiți mult pe plită sau bu frigeți mâncarea, atunci vă recomand o plită vitroceramică.

Te-ar mai putea interesa