Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light BHS-60WSS, plită ieftină cu Wok

Sunt destul de multe plite incorporabile pe piață, însă cele mai multe au prețuri destul de mari pentru că sunt folosite diverse materiale scumpe sau tehnologii de încălzire. Star-Light BHS-60WSS e o excepție și cred că aceasta ar fi perfectă pentru bugetul vostru deoarece costă foarte puțin. e mai specială decât restul deoarece are un arzător mare puternic – Wok. Puteți folosi o tigaie Wok  pentru rețetele asiatice sau poate vreți să frigeți ceva pe o tigaie grill (preparatul va fi pregătit uniform).

Arzătorul special e destul de vizibil pentru că are un inel de ardere în interior astfel că puterea de încălzire crește. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E o plită pe gaz cu aprindere electrică integrată, astfel că pentru aprindere apăsați și rotiți butonul. Când se stinge flacăra, alimentarea e oprită imediat pentru a împiedica scurgerile de gaz. Anumite dotări sunt standard și nu trebuie să lipsească pentru că vă pot ajuta ori pot preveni viitoare accidente nedorite. Instalarea plitei se face ușor dacă aveți un blat spațios, iar voi trebuie să luați în calcul doar dimensiunile nișei (sunt menționate în manualul său). Sunt destul de multe plite similare pe piață, iar diferența de preț e dată doar de brand.

Păreri pro și contra

Puterea totală instalată e destul de mare și se datorează arzătorul Wok. Astfel, puteți găti orice și oricât pentru prieteni ori familie. Totuși, anumite rețete le puteți prepara mai bine la cuptor pentru că vor fi mai bine pătrunse. Grilajele oferă o stabilitate bune vaselor pentru că sunt groase (fontă). Aveți acces ușor la arzătorul mare și cel mic pentru că panoul de control e pozițional pe lateral.

Acea plită prezentată sus Star-Light BHS-60WSS se potrivește alături de orice cuptor însă ar trebui să aibă o culoare similară sau să fie complet negru. Butoanele au un finisaj interesant care e plăcut și tot mai mulți producători aleg acest stil. O plită electrică nu oferă un randament atât de bun motiv pentru care mâncare friptă are un gust diferit (mai bun dacă e pe gaz).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu