Star-Light BHS-60WSBL, plită cu sticlă neagră

Plitele pe gaz sunt la fel de populare ca acum câțiva ani deoarece s-au adaptat cerințelor clienților. Star-Light BHS-60WSBL e un model nou care atrage multe priviri datorită suprafeței lucioase de culoare neagră. Butoanele iasă în evidență și ele pentru că sunt de altă culoarea și au acel finisaj circulare. Acest tip de plită vine cu grilaje mai mici dar groase pentru a putea oferi o bună stabilitatea vaselor. Curățarea plitei va fi o joacă pentru că puteți îndepărta grilajele foarte ușor.

Sticla neagră îi dă un plus de eleganță și arzătoarele iasă ceva mai bine în evidență pentru că au grilaje individuale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat incorporabil se montează pe blat unde vă convine mai mult sau în funcție de locația cuptorului/hotei. Panoul de control e așezat pe lateral și veți ajunge destul de ușor la el, însă sunt și plite cu panou frontal. Ambele oferă avantaje și dezavantaje, însă avantajul celei de sus e că puteți găti mai ușor pentru că vasul e mai aproape de voi.

Arzătorul mare are o putere maximă de 3.8 kW  care poate fi reglată de la butonul din dreapta. Acesta poate fi folosit atunci când gătiți mai mult sau mai rapid un anumit preparat. Plita are o lățime de 60 cm și adâncime de 52 cm, deci e la fel de mare ca și cea cu butoane în față.

Păreri pro și contra

Arzătoarele sunt destul de puternice datorită tipului de alimentare, dar și pentru că au un diametru ceva mai mare. Cel de tip Wok e cel mai puternic pentru că are acel inel de ardere în mijloc, deci puteți folosi o tigaie specială (grill sau Wok). Aceasta se potrivește perfect alături de un cuptor incorporabil pe negru sau chiar pe inox, iar brandul nu are mare importanță. Sunt destul de puține plite cu suprafață din sticlă neagră, însă altele pot fi pe altă culoare (alb).

Plitele sunt destul de multe pentru că multe branduri le oferă, însă modelul Star-Light BHS-60WSBL costă ceva mai puțin decât restul ținând cont de materialele folosite.

Te-ar mai putea interesa