Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light BHS-60WFBL, plită neagră cu un arzător Wok

Plita incorporabilă Star-Light BHS-60WFBL arată excelent datorită culorii, grilajelor din fontă și butoanelor care sunt pe o culoare argintie. Arzătoarele sunt destul de bine distanțate pentru a putea pune orice oală sau tigaie pe ea. Arzătorul special mai mare poate fi perfect pentru rețete asiatice sau poate doriți să frigeți ceva într-o tigaie de tip grill. Preparatul va fi gătit uniform datorită inelului de ardere suplimentar care se află în mijlocul arzătorului. Vasele sunt destul de stabile pe aceste grilaje pentru că sunt realizate din fontă, iar cele din oțel sunt mult mai subțiri.

Arzătorul Wok e destul de vizibil și e destul de aproape de utilizator, astfel că veți putea găti cu ușurință și muta vasul oriunde doriți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panoul de control frontal e poziționat mai în colț, pentru ca voi să ajungeți mai ușor cu mâna dreaptă la el. Pentru a porni un arzător, e suficient să apăsați și să rotiți butonul. Puteți să vă luați gândul de la brichetă ori chibrituri, acum e mult mai simplu și comod. Lângă butoane avem arzătorul mic pe care puteți pune chiar și un ibric cu ajutorul unui suport metalic.

Suprafața plitei e realizată din sticlă neagră care se poate asorta cu finisajul cuptorului și s-ar putea spune că e alternativa perfectă la o plită electrică vitroceramică.

Păreri pro și contra

E ceva mai accesibilă decât concurența, iar aici mă refer la plitele cu design similar. Arzătorul Wok are o putere de încălzire generoasă pentru ca voi să puteți găti orice sau oricât. Chiar și celelalte arzătoare sunt performante și puterea lor e în funcție de diametru. Acestea pot fi pornite ușor datorită aprinderii electrice integrate și e întreruptă imediat alimentarea la stingerea flăcării. Aceasta are un design care iasă în evidență, iar cele pe inox sunt cele clasice.

Star-Light BHS-60WFBL e un aparat care ocupă mult spațiu pe blat însă nu puteți alege una cu 2 arzătoare dacă vă decideți să o puneți deasupra cuptorului. Plitele cu 2 arzătoare sunt și ele populare însă nu foarte mulți utilizatori le aleg.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu