Star-Light BHS-60SS, plită cu panou de control pe lateral

Plita incorporabilă Star-Light BHS-60SS e una care o recomand deoarece oferă un randament acceptabil, o putere instalată satisfăcătoare și aprindere electrică integrată. Spre deosebire de plitele electrice, cele pe gaz au un timp de fierbere mai scurt deoarece randamentul e mai ridicat. Totuși, sunt plite care fac excepție de la această regulă pentru că se folosesc de tehnologii avansate de încălzire – inducție. Bineînțeles, în acest buget nu veți găsi plite electrice cu suprafață vitroceramică, nici măcar cu 2 arzătoare. Cele mai accesibile soluții de pe piață sunt plitele pe gaz și puteți ieși ceva mai ieftin decât cu un aragaz, chiar dacă alegeți un cuptor multifuncțional.

Aceasta arată ca multe alte modele de la alte branduri, doar că are un preț mult mai atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt și plite mixte însă nu sunt chiar atât de căutate ca și cele cu un singur tip de alimentare. O plită electrică e mult mai comodă și aveți un design mai minimalist, iar panoul de control e unul digital.

În toate cazurile, plita are siguranță care oprește alimentarea, astfel se pot evita accidente. E ușor să porniți sau să reglați intensitatea flăcării, plus că nu trebuie să aveți foarte multe cunoștințe pentru a o folosi. Arzătorul mare e cel mai performant și puterea maximă poate atinge chiar și 3 kW.

Păreri pro și contra

Aprinderea electrică integrată va fi apreciată de cei care aprindeau arzătoarele cu bricheta până acum. Designul plitei e unul modern și e prezent chiar dacă e accesibilă, aceasta poate fi combinată cu un cuptor pe aceeași culoare sau chiar unul negru. Puterea totală instalată a acestei plite e satisfăcătoare pentru nevoile casnice, însă la cele care au arzător Wok puterea e puțin peste una normală deoarece are un inel de ardere în plus. Dimensiunile sale sunt aceleași indiferent unde sunt amplasate butoanele, indiferent că sunt în față ori în lateral, veți ajunge cu ușurință la ele.

Star-Light BHS-60SS e un aparat incorporabil care poate fi pus unde aveți hota sau poate vreți doar să fie deasupra cuptorului. Grătarul e realizat din oțel emailat și se vede din poza de sus, iar cel din fontă e mult mai gros pentru că e turnat.

Te-ar mai putea interesa