Star-Light BHS-302VB, plită electrică foarte ieftină

Plitele incorporabile mici sunt foarte interesante pentru că pot oferi funcționalitatea unei plite normale și un design minimalist. Aici mă refer la cele electrice care au suprafață neagră lucioasă și zonele de încălzire sunt bine evidențiate. Star-Light BHS-302VB are numai 2 zone de încălzire din care una e dublu circulară, adică puteți pune vase mai mici sau mai mari. Aceasta nua re tehnologie cu inducție, motiv pentru care nu sunteți nevoiți să folosiți doar vase feromagnetice.

Designul e unul modern cu butoane de tip touch iar dacă vreți să fiți siguri de funcțiile lor, vă recomand să citiți manualul inclus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta trebuie alimentată la rețea și e bine să aveți o priză liberă chiar și sub blat dacă nu vreți să vie vizibil cablul plitei. Puteți spune adio buteliei cu gaz, acum e mult mai comod să folosiți o plită și cuptorul ar trebuie să fie tot electric. Aparatele complet electrice sunt la modă pentru că oferă suficiente motive pentru a le alege, iar unul dintre ele e prețul atractiv. Arzătoarele sunt puternice și chiar nu e nevoie de o altă plită, aveți un arzător mare și unul mic.

Pentru cei care vor o plită performant, dar pentru un buget mai mare, le-aș recomanda una cu inducție.

Păreri pro și contra

E perfectă dacă nu aveți un blat foarte mare și vreți mai mult spațiu pentru electrocasnicele mici. Astfel de plite sunt ideale pentru cei care gătesc mai mult la cuptor și plita o folosesc doar pentru a încălzi ceva sau pentru a găti supe. Poate fi pornită și oprită foarte ușor cu ajutorul funcției disponibile și zona dublu circulară poate fi activată tot de pe panou de control, adică nu are senzori care depistează mărimea vasului. Plitele mai avansate au tehnologie de detectare automată a vaselor dar și prețul e mult mai piperat.

Star-Light BHS-302VB e perfectă dacă aveți un buget mic și ați doriți doar cuptorul să fie ceva mai performant (cu multe funcții). Incorporabilele reprezintă alternativele perfecte la aparatele electrocasnice clasice, iar în acest caz e vorba de un aragaz.

Lasă un comentariu