Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light BHF-460WCSS, plită ieftină cu Wok

Star-Light BHF-460WCSS e un aparat care se incorporează pe blat prin tăierea unei secțiuni, iar mărimea ei e menționată în manual. E recomandat să aveți o priză sub blat pentru aprindere electrică integrată. Chiar dacă e o plită pe gaz, aceasta are un cablu de alimentare pentru acea aprindere și e mult mai simplu pentru că apăsați și rotiți butonul dorit cu o singură mână. Această caracteristică e prezentă la tot mai multe plite incorporabile, însă aragazurile nu oferă această dotare ca una standard. Consider că incorporabilele sunt mult mai avansate și arată bine, iar prețurile sunt pentru buzunarul oricui.

Aspectul său e unul plăcut și se vede din poză că are o suprafață pe inox cu un grilaj solid care oferă o stabilitate bună vaselor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Puterea totală instalată e de 8.8 kW și poate fi reglată prin rotirea butonului. Arată bine și nu sunt multe aragazuri elegante cu plite atât de elegante. Combinația plită incorporabilă + cuptor incorporabil mi se pare inspirată pentru că nu e costisitoare, doar trebuie să aveți un mobilier potrivit sau îl modificați pe cel actual.

Păreri pro și contra

Puterea plitei e mare pentru că avem un arzător mare de 3.7 kW, acesta având un inel de ardere suplimentar pe mijloc. Acest arzător Wok e perfect pentru când gătiți mai mult sau poate vreți să preparați uniform cu o tigaie specială (Wok, Grill etc). E mâncare gustoasă e gătită pe o astfel de plită datorită flăcării, iar cantitatea de mâncare gătită nu mai e o problemă pentru că sunt arzătoare de diverse dimensiuni. Se potrivește alături de oricare alt cuptor pe negru sau inox, dar nu trebuie pusă neapărat în apropiere de cuptor. Poate alegeți să puneți cuptorul la nivelul blatului pentru a nu vă mai apleca.

Star-Light BHF-460WCSS e destul de compactă și se vede din poză că acel arzător mare e destul de aproape de panoul de control. Butoanele sunt așezate în partea frontală dreapta unde pot fi acționate doar cu mâna stângă. E mai ușor să gătiți cu aparatele noi, iar plitele complet electrice sunt scumpe și randamentul e similar doar la cele cu inducție.