Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light BHF-460VB, plită vitroceramică cu control tactil

Star-Light BHF-460VB este o plită electrică vitroceramică pentru cei care nu vor să se complice cu gazul. Evident că discutăm despre un model incorporabil cu un panou de comandă avansat de tipul touch screen (poziţionat frontal).

Acest aparat vine la un preţ, iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic şi cu un design plăcut. Din poza de alături se poate observa că e complet pe negru şi că designul e unul minimal. E realizat din sticlă neagră aşa încât să se potrivească în orice bucătărie.


Păreri pro şi contra

Modelul Star-Light BHF-460VB e unul monofazic deoarece tensiunea de alimentare e 220-240 V.
Dimensiunile sunt unele normale de 4,5x60x51 îxlxa cm. Montajul va fi unul deloc complicat deoarece are o greutate de 9,5kg şi cablul de curent are o lungime de 1,5 metri.
Din păcate nu are wok, dar are arzător normal cu putere de 1,8 kW.
Plitele vitroceramice sunt unele care acumulează căldură reziduală, iar din această cauză acest model are un indicator pentru aşa ceva.
La finalul programului veţi fi anunţaţi sonor despre terminarea acestuia.

Un astfel de aparat ar fi alegerea celora interesaţi de ceva care să se integreze în decor, nu doar în mobilă. Ar trebui să alegeţi un astfel de aparat deoarece nu vă mai bateţi capul cu gazul ori cu butelii (în locuri unde nu există reţea de gaz).
Poziţionarea frontală a panoului de comandă e un lucru de apreciat în special pentru persoanele scunde întrucât în acest fel vor ajunge mai uşor la comenzi.
Pe partea de economie acest aparat are funcţie de oprire automată aşa încât să se facă economie de curent.
Despre brandul Star Light trebuie menţionat că e unul românesc prezent pe piaţă de câţiva ani (mai exact din 2014) şi care comercializează (în general) aparatură electrocasnică. Fiabilitatea produselor sale, precum şi a acestuia e una bună. Are o garanţie standard de 2 ani care poate fi extinsă la maxim 5.