Star-Light BHF-230VB, plită incorporabilă cu 2 arzătoare

Plita electrică Star-Light BHF-230VB e una incorporabilă și are un design modern plat. Plitele pe gaz nu mai sunt atât de atractive pentru că aveți nevoie de alimentare cu gaz și nu sunt cu mult mai ieftine decât cele electrice. Cea de jos e una clasică cu suprafață vitroceramică, motiv pentru care se întreține ușor. Cele cu inducție costă mult mai mult și pot oferi un randament mai bun decât cele cu gaz (timpul de fierbere scade semnificativ).

Aspectul plitei e unul plăcut și zonele sunt bine evidențiate de acele două cercuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătorul dinspre voi e cel mic, iar în spate avem cel normal. Puterea de încălzire diferă în funcție de mărime, astfel că arzătorul mic are o putere maximă de 1.2 kW, respectiv 1.8 kW pentru cel normal. Puterea totală a plitei e una satisfăcătoare ținând cont de nevoi și de mărimea ei.

Nu toate plitele ieftine au suprafață vitroceramică, aceasta e rezistentă la zgârieturi și se curăță ușor, dar trebuie să aveți grijă de ea ca oricare alta. Îmi place cum arată cu acea linie argintie din față, astfel cuptorul poate fi pe negru sau pe inox.

Păreri pro și contra

E o plită care poate fi folosită cu ușurință, iar pictogramele ajută mult. Interfața nu e cu gesturi, dar temperatura se alege ușor cu simbolurile +/1, în total sunt 9 trepte de putere. Butoanele se pot bloca sau se poate pune pe pauză/porni plita. Poate fi conectată fără probleme la rețea și e bine să aveți o priză chiar și sub blat, pentru ca acel cablu să nu fie vizibil. O puteți pune pe blat oriunde și nu trebuie să fie neapărat peste cuptor, ci doar unde aveți hota sau o sursă de aerisire. Accidentele neplăcute pot fi evitate deoarece are indicator pentru căldură reziduală, astfel nu trebuie să atingeți suprafața ei când e aprins.

Star-Light BHF-230VB are timer pentru când fierbeți sau gătiți o rețetă și nu vreți să mai supravegheați plita. Bineînțeles, sunt timere analogice care pot fi folosite pentru a nu uita ceva pe plită. Aceasta se oprește automat când e lăsată mai mult timp nefolosită.

Te-ar mai putea interesa