Star-Light ACT-24WIFI, model cu capacitate 24000 BTU

Aparatul de aer condiționat Star-Light ACT-24WIFI e perfect pentru locuințe mari sau poate vreți să-l montați pe un hol și țineți mai multe uși deschise. Îl recomand și pentru o locuință open-space unde nu aveți ce face cu un aparat ieftin. Bine, chiar și acesta e ieftin în comparați cu cele de la concurență și ca o caracteristică specială aveți acea conectivitate WiFi. Dacă instalați aplicația corespunzătoare pe telefon veți putea controla ușor sau diagnostica aparatul. Distanța de control e ceva mai mare prin WiFi, poate că nici nu vă place telecomanda cu care vine.

Modelul din imagine are o capacitate generoasă, însă designul nu diferă la această serie indiferent de capacitatea dorită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie e ceva mai mare pe funcția de încălzire și așa e mai la toate aparatele. Filtrul său e unul lavabil în caz că doriți să-l curățați din când în când. Vine și cu alte funcții pentru că dotările sunt numeroase. Nu aveți nevoie de un aparat de la un brand internațional, chiar și acesta poate oferi o soluție care o puteți folosi o perioadă îndelungată. Trebuie să vă gândiți bine unde veți monta unitatea internă și e recomandat să fie pe un perete exterior pentru că aveți și unitate externă, iar distanța dintre ele trebuie să fie mică (dar nu e obligatoriu).

Păreri pro și contra

Poate fi folosit pentru spații comerciale dacă spațiul nu depășește 45 mp, poate fi folosit și pentru nivelul unei case cu etaj ori mansardă pentru că aveți termopane, adică casa e bine izolată. Aparatul oferă performanțe bune în spații mici și tavanele să nu fie prea înalte. Pentru sezonul rece, aveți funcțiile de dezumidificare și încălzire, în caz că vreți să încălziți puțin aerul până ce se vor încălzi caloriferele ori pardoseala.

Star-Light ACT-24WIFI nu are acel kit de instalare inclus dar și așa nu costă foarte mult, iar voi trebuie să alegeți o firmă autorizată pentru montare. Dacă nu vă grăbiți acel serviciu ar putea costa destul de puțin și aici mă refer la 10-15 zile lucrătoare.

Te-ar mai putea interesa