Star-Light ACT-18WIFI, aparat de climatizare la preț bun

Aparatul Star-Light ACT-18WIFI e o variantă performantă oferită de acest brand și care cred că v-ar interesa deoarece are o capacitate generoasă. Cu alte cuvinte, e perfect pentru camere mari sau poate vreți să puneți la mansardă, undeva pe hol. Astfel, deschideți ușa unde doriți să răciți, iar dacă vă doriți pe ambele nivele, atunci trebuie să optați pentru două aparate pentru că nu e prea recomandat să depășiți suprafața de 35 mp.

Aparatul de aer condiționat din imagine e perfect pentru suprafețe mari, dar nu e cela mai performantă soluție oferită de acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Montarea se face pe peretele exterior pentru că unitatea externă trebuie să fie cât mai apropiată de acesta. Sunt soluții portabile care v-ar ajuta puțin dacă nu aveți un buget mare și nu vreți să mai plăți montarea. Un dezavantaj pentru modelele portabile e acela că nu funcții multe de climatizare, nu sunt la fel de eficiente și performante.

Funcțiile speciale nu lipsesc: timer, sleep, auto restart, autodiagnosticare, detectare pierdere agent frigorific și WiFi. Acestea sunt prezente pe multe modele ale acestui brand, mai puțin cea WiFi. Poate că nici nu aveți nevoie de ea dacă telecomanda sa e de ajuns.

Păreri pro și contra

Funcțiile de climatizare sunt satisfăcătoare, acum avem și pe cea de dezumidificare pentru a respira un aer mai proaspăt și nu mai e nevoie de un dezumidificator. Acesta e folositor tot anul pentru că are și funcție de încălzire și poate încălzi rapid aerul, până ce se încălzesc caloriferele sau pardoseala. Nu cred că mai sunt aparate care nu au tehnologia Inverter sau chiar una mai avansată, deoarece aceasta face aparatul mai eficient și consumul e unul constant fără fluctuații.

Star-Light ACT-18WIFI se descurcă foarte bine indiferent de funcția aleasă și îl puteți controla prin WiFi, adică cu ajutorul telefonului mobil. Cu alte cuvinte, trebuie să puneți aplicația corespunzătoare și nu mai trebuie să țineți telecomanda aproape. Acum, se poate controla aparatul de la o distanță mai mare și se poate diagnostica problema rapid și să o remediați.

Te-ar mai putea interesa