Star-Light ACT-12WIFI, aparat de aer condiționat cu control WiFi

Aparatul de aer condiționat poate avea control prin WiFi adică se poate folosi telefonul mobil pentru a controla aparatul de la distanță și poate e mai convenabil așa. Star-Light ACT-12WIFI e doar o variantă și care face parte din generația nouă, iar dacă nu vă convine capacitatea, se poate alege o variantă diferită. Prețurile sunt foarte bune chiar dacă nu e inclus acel kit de instalare care putea fi de folos, iar voi puteți beneficia de o reducere de 400 lei dacă renunțați la vechiul model. Trebuie să alegeți un serviciu de montaj pentru că doar o firmă autorizată îl poate monta.

Pachetul său include cele de jos și consider că e ușor de folosit telecomanda pentru că avem toate informațiile pe ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E perfect pentru acasă și dacă aveți o suprafață mai mare v-aș putea recomanda chiar și cel de 24000 BTU sau optați pentru două aparate și le puneți în locuri diferite. Până la urmă depinde și de spațiul pe care-l aveți, cum vreți să-l controlați și montajul îl plătiți doar o dată dacă vă doriți doar un singur model. Designul e minimalist și displayul e unul ascuns, ele devenind mult mai vizibil pe întuneric și e alb. Se poate folosi și pentru suprafețe mult mai mari dacă aveți o casă bine izolată și tavanele nu sunt foarte înalte.

Poate că nu e un brand internațional, dar a reușit să ofere soluții competitive în România și reprezintă o variantă de luat în considerare. Funcția de dezumidificare e perfectă pentru locuințele cu umiditate interioară mai ridicată și poate menține un nivel optim pentru ca voi să respirați un aer cât mai potrivit.

 

Păreri pro și contra

Noile generații de aparate sunt mult mai eficiente și la cel de sus observăm clase de eficiență A+ și A++ (încălzire, respectiv răcire). Star-Light ACT-12WIFI e perfect pentru o cameră nu foarte mare și face față cu brio în sezonul rece dar și cald. Funcțiile de climatizare sunt numeroase și diversificate pentru diversele situații, se pot oferi informații chiar și despre eventuale probleme ale aparatului pentru o remediere rapidă.

Te-ar mai putea interesa