Star-Light ACT-12UWF, aparat de aer condiționat cu funcție de încălzire

Majoritatea aparatelor de aer condiționat de pe piață vin cu funcție de încălzire, însă mai sunt unele variante portabile care nu oferă o astfel de funcție. Star-Light ACT-12UWF este un aparat care poate fi folosit atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald. Bineînțeles, sunt niveluri de consum diferite pentru fiecare funcție și cu ajutorul telecomenzii puteți alege cea potrivită. Tehnologia Wi-Fi este prezentă la acest aparat, astfel că puteți controla aparatul și prin intermediul telefonului, astfel vorbim de o distanță de control mult mai mare.

Este un model puțin mai avansat decât restul și se vede la caracteristici sale speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este necesară o firmă specializată pentru a monta acest echipament de climatizare. Până la urmă vă doriți o garanție pentru acesta și o funcționare corectă aparatelor. După cum se vede în imaginea de sus, sunt două aparate – unul intern și unul extern. Ambele unități se montează pe perete, însă distanța intre le nu poate fi foarte mare. Deci trebuie să vă gândiți bine unde vă decideți să puneți unitatea internă. Aceasta arată bine pe alb cu display alb ascund, adică nu este atât de vizibil (iasă mai bine în evidență când nu avem multă lumină în jur).

Acest model este recomandat pentru suprafețe de până la 22 m² și sunt cam multe modele de 12000 BTU pe piață are pot fi folosite pentru încăperi mai mari. Performanțele diferă de la un brand la altul, astfel că anumite modele cu capacitatea similară, pot fi folosite și pentru spații mai generoase.

Vara poate fi folosit pentru a răci aerul iar iarna poate fi folosit pentru a încălzi rapid aerul. Totuși, consumul nu trebuie neglijat și aș putea spune că nu poate fi o soluție de încălzire permanentă, ci mai degrabă o soluție de preîncălzire (până ce se încălzesc caloriferele sau pardoseala).

Concluzie

Acest Star-Light ACT-12UWF impresionează pentru că are dotări excelente (lampă UV, WiFi, ionizare, Inverter) și poate fi folosit pentru camere mari. Însă este bine să nu depășiți suprafața recomandată de brand, altfel scad performanțele. Mai bine optați pentru o variantă de 18000 BTU sau chiar două aparate diferită (puse în colțuri diferite alte suprafeței).
O alternativă care să aibă tot 12.000 Btu e acest Tesla.

Te-ar mai putea interesa