Star-Light ACT-12TSWF, funcție Gentle Cool Wind

Aparatul de aer condiționat Star-Light ACT-12TSWF e un model ceva mai avansat și se vede după dotările sale (tehnologii). Acest brand oferă aparate mult mai ieftine decât concurența, însă sunt și diferențe între ele și nu mă refer la performanțe, ci la dotări. Indiferent pentru care veți opta, veți observa că noile modele sunt mult mai eficiente, indiferent de funcția de climatizare aleasă. Diferențele de consum între răcire și încălzire sunt foarte mici.

Designul a rămas la fel de elegant și simplu, adică e pe alb și are un display ascuns. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul e puțin mai mare cu aparatul setat pe încălzire, dar oricum nu cred că veți folosi doar acesta pe timpul sezonului rece. Are un filtru bun care poate fi curățat ușor fiind lavabil ca la arestul modelelor. Sunt multe motive pentru care ar trebui să-l alegeți pentru că verile sunt mult mai călduroase și vreți un ambient plăcut când veniți din oraș sau de la locul de muncă.

Caracteristicile speciale ale acestui aparat sunt decente: timer, Turbo, Wi-Fi, 3D Air Flow, Gent-Wind, Follow Me, auto-curățare și altele. Poate fi folsoit și pe timp de noapte deoarece are un mod special și nu veți fi deranjat de aparat.

Păreri pro și contra

Tehnologia Gent-Wind e nouă și distribuie ceva mai bine aerul rece și e mai eficientă decât funcția Răcire Rapidă. Sunt numeroase funcții foarte utile care se datorează dotărilor avansate și cred că acesta aparat vă va face viața mai ușoară. Designul aparatului chiar e plăcut – alb cu linii argintii, pot spune că se potrivește în orice locuință. Vedem cea mai bună clasă energetică de pe piață la un preț atractiv – A+++, iar acest acest aspect se reflectă în factura de la energie.

Star-Light ACT-12TSWF e unul dintre cele mai populare aparate de la acest brand deoarece oferă o capacitate bună pentru un dormitor și poate fi controlat prin intermediul telefonului mobil. Bineînțeles, telecomanda inclusă nu trebuie exclusă și ea e foarte ușor de folosit, însă distanța de utilizare e mai mică.

Te-ar mai putea interesa