Star-Light ACT-12EAWF, aparat de aer condiționat cu 3D Air Flow

Aparatul de aer condiționat din imagine se numește Star-Light ACT-12EAWF și e o variantă puțin mai avansată care oferă o tehnologie de distribuție uniformă a aerului numită – 3D Air Flow. Aceasta va răci mai bine spațiul și fluxul de aer poate fi control cum doriți pentru a nu fi deranjant (orizontal sau vertical). O capacitate de 12000 BTU e potrivită pentru o suprafață maximă de 22 mp, performanțele scad dacă se depășește suprafața. Poate fi ales alături de un serviciu de instalare dacă nu știți o firmă autorizată care să-l instaleze.

Arată bine având un design complet alb iar pe margine are o linie aurie care iasă ușor în evidență. Ecranul e ascuns deoarece e de culoare albă și e vizibil doar dacă vă uitați foarte atent ori seara târziu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are patru funcții de climatizare care le cunoașteți de la alte aparate: răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare. La acestea se adaugă și câteva funcții speciale care pot fi acționate de pe telecomandă sau din aplicație: timer, Sleep, Turbo, auto-curățare, Follow Me etc. Mai sunt funcții utile (autodiagnosticare și detectare pierdere agent frigorific) care pot fi de folos când sunt probleme de tip tehnic și vreți să le rezolvați cât mai rapid.

Păreri pro și contra

Are funcție de dezumidificare astfel că puteți obține ușor nivelul de umiditate dorit și nu trebuie cumpărat un dezumidificator, iar în sezonul rece poate fi activată funcția de încălzire. Capacitatea de încălzire e la fel de mare și consumul e puțin mai mare decât în cazul altor funcții, însă eficiența energetică e satisfăcătoare (clasa A+). Sunt puțini producători care oferă aparate atât de accesibile și cu un aspect atât de plăcut.

Sunt soluții portabile pentru cei care vor să răcească aerul din mai multe camere, doar că performanțele nu sunt aceleași și sunt mai zgomotoase deoarece nu au o unitate externă. Star-Light ACT-12EAWF e unul dintre acele modele care pot fi controlate prin intermediul telefonului mobil, adică are tehnologie WiFi și pentru aceasta trebuie instalată aplicația corespunzătoare. Nu văd de ce nu ați alege acest model, sunt multe dotări interesante în acest buget.

Te-ar mai putea interesa