Star-Light ACT-12BLWF, aparat de aer condiționat negru

Aparatele de aer condiționat sunt de culoare albă dar pot fi excepții, cum e și acest Star-Light ACT-12BLWF care e pe negru și cu panou frontal lucios. Ecran digital e integrat destul de bine și nu e atât de evident, însă e vizibil în orice condiții pentru că scrisul e alb. E perfect pentru camere mari și poate răci sau încălzi cu un consum mic de energie deoarece are clase de eficiență bune. Nu e nevoie să alegeți alt brand, chiar și acesta poate oferi o soluție bună pentru camera voastră și dacă luăm în calcul serviciul de instalare, chiar nu mi se pare a fi scump.

Nu-l consider atât de scump pentru că are control WiFi, deci culoarea aparatului nu afectează prețul aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Star Light ACT 12BLWF

Acesta reprezintă o soluție excelentă pentru a obține o atmosferă mai plăcută. Nu prea aș recomanda un model portabil chiar dacă are un preț similar, doar că nu vine cu așa de multe tehnologii, nu încălzesc, nu e la fel de eficient și silențios. Singurele avantaje oferite de aparatele portabile sunt mobilitatea și nu trebuie plătit serviciul de montaj pentru că nu are o unitate externă. În final, voi alegeți care aparat vi se potrivește și lista de recomandări de la acest brand e lungă, poate că nici nu vreți WiFi.

Păreri pro și contra

Funcțiile de climatizare sunt exact cele de care aveți nevoie și nu aș putea spune că îi lipsește vreuna. Aparatul răcește excelent pe perioada sezonului cald, iar dezumidificarea e foarte importantă atunci nu puteți deschideți foarte des sau prea mult geamurile. Cu alte cuvinte nu e nevoie de un dezumidificator pentru cameră, iar voi puteți inspira un aer destul de proaspăt. Filtrul e unul lavabil, motiv pentru care poate fi întreținut ușor și e bine să-l țineți cât mai curat.

Star-Light ACT-12BLWF arată foarte bine și se vede din pozele de prezentare, poate că nu vă place pe alb. Controlul prin WiFi e perfect dacă nu vreți să folosiți telecomanda inclusă ci mai degrabă telefonul. Bineînțeles, trebuie pusă o aplicație specială pe telefon și puteți diagnostica aparatul în caz că se confruntă cu o problemă.

Te-ar mai putea interesa