Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light ACT-09WIFI, aparat de aer condiționat cu 9000 BTU

Aparatul de aer condiționat Star-Light ACT-09WIFI reprezintă o alegere inteligentă pentru că poate fi controlat printr-o aplicație de telefon. Aveți la dispoziție acea telecomandă compactă care oferă multe funcții dar poate că v-ar plăcea mai mult să folosiți telefonul pentru că are o rază mai mare de conectivitate. Tehnologia Inverter a devenit una standard pe noile aparate și menține consumul de energie constant. Displayul său digital e unul ascuns și devine vizibil doar în spații mai puțin luminoase sau chiar seara târziu, pentru că e alb ca și aparatul.

Designul e același indiferent de capacitate dar numai dacă discutăm de aceeași serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Aceste aparate pot fi instalate doar cu o firmă autorizată și trebuie să știți că nu aveți kitul de instalare inclus. Ceva mai ieftine sunt cele fără WiFi, dar eu consider că e un plus pentru acest tip de aparat. Funcțiile de climatizare de pe acesta sunt cele care aveți nevoie tot timpul anului: răcire, încălzire, ventilație, dezumidificare, Sleep, Turbo.

Păreri pro și contra

Clasele de eficiență sunt cele mai bune pentru acest tip de aparat și cred că e loc de mai bine pentru că mai sunt modele de top care se laudă cu specificații chiar mai bune. Bineînțeles, într-un astfel de buget nu veți avea foarte multe tehnologii, totuși raportul performanță/preț e mai bun la cele cu capacitate mai mare. Voi alegeți cel care vi se potrivește pentru că instalarea costă cam la fel indiferent de alegere. Poți beneficia de o reducere de 400 de lei dacă renunți la aparatul vechi în cadrul programului rabla.

Star-Light ACT-09WIFI e unul dintre multele modele care sunt ideale pentru locuința voastră și chiar nu e nevoie de mai mult. Capacitatea sa nu e foarte ridicată, de aceea acest brand vine cu variante cu capacitate mult mai mare – 12000, 18000 și 24000 BTU. În principiu, cel de sus e perfect pentru un dormitor mic, iar dacă discutăm de o sufragerie + o altă cameră, atunci ne îndreptă spre variantele de mijloc. Cea mai performantă variantă oferită de acest brand o puteți folosi pentru un spațiu comercial sau chiar pentru parter/mansardă.