Star-Light ACMP-12A, aparat de aer condiționat mobil

Aparatul de aer condiționat Star-Light ACMP-12A reprezintă o soluție mobilă accesibilă și utilă. Cele mai multe variante disponibile sunt cele clasice pentru care e necesară o firmă autorizată, iar cel de jos se instalează ușor și kitul de instalare e inclus. Prețul e foarte bun și nu aveți nevoie de mai multe aparate, pentru că acum îl puteți muta unde doriți și nu ocupă mult spațiu.

Din imaginea de jos se vede foarte bine că are un design modern și panoul de control e ușor de accesat, însă e prezentă și o telecomandă în acest sens. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru a obține rezultate excelente trebuie să respectați recomandările producătorului, adică să nu-l folosiți pentru camere prea mari sau cu uși și geamuri deschise. Din ce am observat, un aparat de 12000 BTU e de ajuns pentru un dormitor modest, deci nu foarte mare.

E un aparat foarte apreciat și în același preț se poate lege și o variantă clasică cu unitate externă care nu e mobilă/portabilă. Voi decideți ce vi s-ar potrivi și care vă avantajează mai mult. Pentru cei cu un buget mai mic le recomand varianta cu 9000 BTU care e la fel de apreciată și în rest nu există diferențe .

Păreri pro și contra

Se pot face diverse setări ca la multe alte modele și nu-i lipsește nimic la acest capitol, iar consumul în stand-by e foarte redus. Discutăm de un aparat care are numai unitatea interioară și poate fi utilizat chiar și pentru a dezumifica locuința, pentru a reduce nivelul de umiditate. Deci puteți spune adio mucegaiului și igrasiei, însă aparatul trebuie folosit mai multe zile. Are roți pentru a muta ușor aparatul unde doriți, arată foarte bine și e silențios.

Modelul de sus se numește Star-Light ACMP-12A și din câte văd nu poate fi folosit în perioada sezonului rece cum se întâmplă în cazul altor aparate deoarece nu are funcție de încălzire. Acesta fiind un minus al acestui model și poate că nu vreți să depindeți de un astfel de aparat, poate preferați o aerotermă mai performantă sau aveți încălzire mai eficientă.

Te-ar mai putea interesa