Star-Light ACMP-09AH, AC mobil cu kit inclus

Star-Light ACMP-09AH e un aparat de aer condiţionat portabil/mobil cu o capacitate de 9000 Btu, lucru care-l face optim pentru suprafeţe de 12-18mp. O alternativă cu mai mulţi Btu e aceasta.

Modelul de faţă are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă destul de bine atunci când trebuie să încălzească sau să răcească.


Păreri pro şi contra

Aparatul Star-Light ACMP-09AH e unul care e uşor de montat deoarece se pune pe podea.
Întreţinerea sa e una bună deoarece vorbim despre un aparat cu filtru lavabil.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul ok, fiind vorba despre 65 decibeli.
Dimensiunile sa nu e prea mare pentru că are 45x36x70 LxlxÎ cm. În felul acesta nu va ocupa prea mult loc.
Cu un astfel de AC nu veţi avea nevoie de un dezumidificator întrucât printre funcţiile sale se numără şi cea de dezumidificare. Alte funcţii ar fi răcire, ventilaţie şi încălzire.
Din păcate nu are Wi-Fi, iar în felul acesta nu poate fi controlat de la smartphone ori conectat uşor într-un ansamblu smarthome. Însă, controlul său poate fi realizat prin telecomandă.
Un mod util ar fi modul de noapte (sleep sau night mode).
Despre montaj ar trebui spus că poate fi realizat de dvs presupunând că trebuie să scoateţi furtunul (de evacuare a aerului cald) pe fereastră.
Aparatul poate fi utilizat şi pe timp de iarnă ori anotimpuri răcoroase pentru încălzire. E un lucru uril în cazul în care doriţi să încălziţi rapid încăperea.

Modelul de faţă se adresează persoanelor interesate de un AC cu care să nu aibă bătăi de cap la utilizare ori la montare. Acest ultim lucru putându-l să-l faceţi chiar dumneavoastră după cum am menţionat mai sus.
Fiabilitatea produsului e una excelentă, iar despre brandul Star-light trebuie menţionat că e unul românesc cunoscut pentru electrocasnicele sale calitative (frigorifice, maşini de spălat şi AC-uri… printre altele).

Te-ar mai putea interesa