Star-Light ACMP-09A, aparat de aer condiționat mobil

Aparatele de aer condiționat mobile sau portabile reprezintă singura soluție pentru cei care nu au posibilitatea montării unității externe. Star-Light ACMP-09A e un astfel de aparat și are un preț bun pentru o capacitate de 9000 BTU. Acestea se poate pune direct pe dodea și nu are nevoie de unitate exterioară cum e în cazul variantelor clasice. Serviciul de instalare nu e chiar accesibil în cazul altor modele, deci aș putea spune că veți mai economisi niște bani cu acesta.

Designul e destul de compact și de aceea poate fi pus oriunde fără a deranja. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Multe modele tradiționale pot fi folosite pentru a încălzire o cameră, ei bine, la acesta aveți doar funcția de răcire. Cu alte cuvinte, nu poate înlocui în totalitate un aparat tradițional, iar pentru încălzire trebuie să optați pentru un model standard.

Kitul de instalare e incluse și nu e compus din prea multe accesorii, deci nu vor fi dificultăți la instalare. Funcțiile diferă de la un model la altul, însă unele dintre ele au devenit standard. Deci, ar trebuie să ne intereseze mai mult cele speciale deoarece ne vor ușura viața de zi cu zi. Funcția de dezumidificare e foarte importantă dacă aveți termopane și vreți să reduceți umiditate din aer fără a deschide geamurile.

Păreri pro și contra

E chiar ușor de folosit chiar dacă nu ați mai avut un astfel de aparat și își face bine treaba, dacă nu optați să-l puneți într-o cameră prea mare. Brandul recomandă că e ideal pentru o cameră cuprinsă între 12 și 18 mp, iar eu sunt de aceeași părere. E oarecum portabil însă depinde cum vă decideți să scoateți furtunul pentru evacuarea apei rezultate din urma răcirii. În acest buget nu sunt mulți producători care oferă soluții atât de compacte, iar eu îl recomand în acest buget (poate veți prinde și o promoție).

Star-Light ACMP-09A vine cu toate accesoriile necesare și trebuie să vă gândiți cum veți evacua condensul, poate veți pune un recipient lângă el. E puțin mai gălăgios decât alte tipuri de aparate din același segment, dar se datorează faptului că e compact și nu are acea unitate exerioară.

Te-ar mai putea interesa