Star-Light ACM-24FOWF, păreri AC 24000 Btu

Star-light ACM-24FOWF e un aparat de aer condiționat cu o eficiență energetică A++ și capacitate de 24000 Btu. Vine de la un brand românesc cunoscut pentru produsele de calitate, precum aparatură de climatizare electrocasnice și electronice.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de generație nouă cu o multitudine de dotări. Conform fișei tehnice acest aparat are un consum energetic de 405 kWh pe an la răcire și 1680 kWh pe an la încălzire. Producătorul recomandă acest model pentru încăperi de 24-35 mp, însă s-ar putea să fie o greșeală deoarece aparatele de 24.000 btu sunt pentru suprafețe de 80-110 mp.

Star-Light ACM-24FOWF păreri

Sunt multiple păreri pro achiziția acestui model și prea puține contra. Am să le evidențiez pe cele mai importante în rândurile care urmează.
Beneficiază de mai multe funcții de climatizare precum răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare. Am putea spune că e 4 tipuri de aparate în unul singur.
Caracteristici foarte utile (pe care le întâlnim și la alte aparate) sunt Sleep și Auto restart. Prima presupune că aparatul își adaptează funcționarea pe timp de noapte așa încât să dormiți mai bine. Iar, a doua presupune că aparatul e unul care își reia activitatea atunci când revine curentul după o pană de curent.

Ca aspect negativ ar trebui precizat că filtrarea e una de bază.

Dacă sunteți interesați de o alternativă atunci recomand modelul TA71FFCL-2432IA de la Tesla. Are aproximativ aceleași dotări, iar capacitatea e tot de 24.000 BTU

Verdict

Acest model e pentru acele persoane care doresc un aparat ușor de folosit și care să asigure o climă plăcută pe o suprafață mare.
Dacă vă doriți un montaj rapid atunci vă recomand acest serviciu montaj 6-9 zile lucrătoare.

Te-ar mai putea interesa