Star-Light ACM-24FOW, aparat de aer condiționat de 24000 BTU

Chiar dacă Star-Light ACM-24FOW nu e cel mai accesibil ori popular model din serie, aveți o capacitate de climatizare foarte bună care e perfectă pentru o locuință mare. Puteți încălzi, răci, dezumidifica sau doar ventila una sau chiar două camere. Conform producătorului, nu e recomandat să depășiți spațiul de 47 mp, pentru că în caz contrar scad performanțele. Trebuie să fie instalat de o firmă autorizată pentru a beneficia de garanție și până la urmă vă interesează să fie instalat corespunzător. Acel kit de montare nu e inclus la această serie și costă destul de puțin dacă vreți să-l cumpărați voi pentru instalare.

Agentul frigorific de pe acesta e R32 care diminuează consumul de energie și protejează mediul din jur. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Star Light ACM 12FOW

Montarea se face pe perete și mă refer strict la unitatea internă, pe când cea externă se montează pe perete din afara clădirii. E ceva mai simplu la aparatele portabile, dar la acelea pierdeți pe partea de eficiență, funcționalitate și nu sunt silențioase.

Funcțiile de climatizare sunt următoarele: răcire, încălzire, ventilație. La acestea se adaugă și cele speciale, adică nu le vedeți la oricare alt aparat, iar acestea sunt: timer (setați când să pornească), Sleep (mod silențios), Follow me, Auto Restart și autodiagnosticare (puteți remedia mai rapid o problemă).

Păreri pro și contra

Funcțiile speciale de la acest aparat sunt numeroase și folositoare în multe situații, acestea pot fi motivele pentru care merită să alegeți pe acesta. Cu siguranță, variantele cu capacitate mică nu pot fi de ajuns pentru locuința voastră pentru că nu va da randament, de aceea ce l de sus ori cu capacitate puțin mai mică ar fi perfect. Se controlează ușor din telecomandă pentru că are un mediu simplu.

Poate face față chiar și pe timp de iarnă pentru că are o capacitate de încălzire de 25000 BTU, nu sunt multe în acest buget cu așa performanțe. Star-Light ACM-24FOW are Inverter ca multe alte modele de la acest brand și e o variantă competitivă, adică raportul preț/performanță e bun.

Te-ar mai putea interesa