Star-Light ACM-24FORS, model 24000 BTU cu kit inclus

Star-Light ACM-24FORS e un aparat de aer condiţionat dotat cu o capacitate impresionantă de 24000 Btu, kit de instalare şi inverter. Poate face o climă plăcută într-o încăpere de 32-47 mp, iar din această cauză e bun pentru un apartament mare.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceştia primim un aparat care se evidenţiază prin aspect minimal, eficienţă sporită şi kit de instalare inclus în preţ (în limita a 3 metri). Designul e unul foarte plăcut, acelaşi lucru putând fi spus şi despre telecomanda sa.


Păreri pro şi contra

Acest Star-Light ACM-24FORS are o capacitate generală de 24000 BTU, adică la încălzire şi răcire.
Nivelul de zgomot al aparatului variază de la 27 la 45 decibeli. Această variaţie e datorată ventilatorului sau mai bine spus treptelor lui.
Funcţia Follow Me presupune că telecomanda are un senzor, iar aparatul va adapta temperatura aşa încât în jurul telecomenzii să fie condiţii optime.
O altă funcţie foarte utilă e cea Auto Restart şi presupune că aparatul îşi reia activitatea atunci când revine curentul după o pană de curent.
Este foarte important să menţionez câteva date despre consumul energetic întrucât se ştie că aparatele AC sunt mari consumatoare de energie. La răcire are 3kW, iar la încălzire consumă 3,1kW. Datorită acestora are clasa A++ la răcire şi A+ la încălzire.
Cred că veţi aprecia foarte mult faptul că aparatul are funcţie pentru dezumidificare. Nu va trebui să cumpăraţi un dezumidificator pentru a menţine nivelul umidităţii în parametri normali.

Un aparat precum acesta se adresează persoanelor interesate de un aparat economic şi care să poată face o climă plăcută pe o suprafaţă mare.
Brandul Star-Light e unul românesc şi e pe piaţă de câţiva ani cu electrocasnicele sale (aparate AC, frigorifice, televizoare etc).
Fiabiliatea produsului e un bună, susţinută de garanţia de 2 an extensibilă la mai mult.
Poate că sunteţi interesaţi de dimesniunile unităţii interne pentru a vedea dacă aveţi unde să o amplasaţi. Acestea sunt 104x22x31 LxlxÎ cm.

Te-ar mai putea interesa