Star-Light ACM-24ARWI, aparat de aer condiționat cu WiFi

Aparatele de aer condiționat sunt utile mai tot anul în special dacă discutăm de variante cu multe funcții. Star-Light ACM-24ARWI poate chiar și încălzească locuința iar acest model chiar nu poate fi comparat cu oricare altul deoarece are o capacitate de 25000 BTU (pentru încălzire). Performanțele unui aparat ca acesta depind de mărimea spațiului disponibil și e recomanda să nu depășiți suprafața recomandată de producător. Pachetul include toate accesoriile necesare și pentru a-l instala puteți apela la o firmă autorizată.

Are un design plăcut pe alb și are acea dungă aurie sub brand care parcă îi dă un plus de eleganță. Depinde și unde îl veți monta, poate că veți alege un loc unde nu va fi prea vizibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se adresează tuturor celor care vor să schimba atmosfera dintr-o cameră mai mare sau un spațiu comercial. Puteți alege pe acesta sau două variante cu capacitate mai mică, dacă considerați că ar fi mai eficient pentru o anumită cameră sau poate că e prea performant. Un astfel de aparat poate fi folosit pentru o sufragerie mare sau chiar două camere dacă țineți ușa deschisă. Beneficiază de funcție dezumidificare, pentru ca aerul să fie unul mai proaspăt și îl poate chiar filtra puțin. Îl puteți seta când să pornească cu ajutorul timerului, care e o dotare standard.

Păreri pro și contra

Numeroasele funcții vor fi apreciate de orice utilizator (funcție încălzire, WiFi, autodiagnosticare, autorestart, follow me, sleep, timer, ventilație), designul său e unul plăcut, eficiență energetică superioară, kit instalare inclus și tehnologie Inverter. Cu alte cuvinte, puteți economisi bani la instalare pentru că aveți acel kit de instalare în pachet. În funcție de timpul disponibil sau cât de repede vreți să fie instalat, prețul instalării aparatului poate să difere.

Star-Light ACM-24ARWI vine cu tot pachetul și nu veți simți că lipsește ceva. Poate că acea telecomandă nici nu o veți folosi cât timp aparatul vine cu WiFi, iar telefonul poate fi transformat ușor într-o telecomandă. Chiar dacă are un preț destul de mare, e ceva mai mic decât a variantelor de la concurență.

Lasă un comentariu