Star-Light ACM-18FOW, aparat de aer condiționat puternic și ieftin

Chiar dacă arată ca multe alte modele de la acest brand, Star-Light ACM-18FOW e varianta cu capacitate de climatizare mai mare și se observă că nu are kit de instalare inclus. Pot fi modele care au acel kit doar că în unele cazuri nu va fi de folos dacă aveți o distanță mare între unitate internă și cea externă. Sunt variante cu preț ceva mai diferit în funcție de capacitate dar și de funcționalitate (control prin WiFi).

Ecranul digital care afișează temperatura nu e foarte vizibil pentru că e ascuns și e de culoarea albă. Cu alte cuvinte, are un design premium și se poate controla doar cu acea telecomandă din pachet pentru că nu are WiFi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Star Light ACM 12FOW

Are funcții utile indiferent de perioada din zi și mă refer la următoarele: timerul, modul Sleep sau Follow Me. Capacitatea de climatizare e mare și de aceea voi îl puteți pune în camere mari, iar aici mă refer la sufragerie + un hol sau poate chiar un apartament. Filtrul e foarte important și la acestea se poate spăla ușor pentru că e unul lavabil.

Dezumidificarea e o funcție destul de standard la acest tip de aparat și cu ea puteți menține nivelul de umiditate la un nivel normal, adică aerul va fi unul proaspăt și respirabil.

Păreri pro și contra

Funcțiile de climatizare sunt mai numeroase la variantele clasice, pe când cele portabile nu prea impresionează la multe capitole. Aveți funcția de încălzire care e foarte utilă pe timp de iarnă deoarece încălzește rapid aerul din cameră (perfect chiar și pentru camera copilului). Consumul nu e foarte mare dacă e să-l comparăm cu cel al altor modele de 18000 BTU, iar clasa energetică e A+.

Star-Light ACM-18FOW e echipat cu un agent frigorific de ultimă generație și tehnologie Inverter. Acestea nu sunt prezente pe generații mai vechi și e cazul că faceți o îmbunătățire. Vi se oferă și posibilitatea achiziționării sale în rate fără dobândă dacă vi se pare cam scump. Nu e loc de compromisuri dacă suprafața e generoasă.

Te-ar mai putea interesa