Star-Light ACM-18FOR, aparat de aer condiționat 18000 BTU

Aparatul de aer condiționat de 18000 BTU Star-Light ACM-18FOR e o alegere foarte bună pentru a răcire sau încălzi o suprafață de 24-35 mp. Această suprafață e variabilă deoarece depinde și de cât de des veți umbla pe ușă sau cât de înaltă e camera. Aparatul poate fi instalat pe hol dacă nu-l vreți în cameră și puteți ține ușa deschisă la camera care vreți să o răciți sau încălziți. Aveți la dispoziție și alte funcții de climatizare și în principal nu sunt foarte multe, ci sunt cele mai frecvent utilizate. Cea de dezumidificare e foarte importantă dacă vreți să mențineți umiditatea aerului la un nivel plăcut.

Chiar dacă aveți calorifere, un astfel de aparat e un plus pentru sistemul de încălzire și puteți încălzi mai rapid o anumite suprafață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de climatizare depinde și de funcția aleasă, astfel că pentru încălzire e mai mare – 19000 BTU. De aceea, consumul de energie e mai scăzut la răcire și mi se pare normal dar și așa eficiența energetică e superioară. Cu alte cuvinte, clasa de eficiență la răcire e A++, iar la încălzire e A+. Nu sunt multe aparate care se pot lăuda cu așa clase, iar tehnologia Inverter are un rol foarte important în acest sens.

Filtrul său e unul lavabil, adică poate fi curățat ușor prin spălare. Telecomanda oferă trei trepte de climatizare, funcții de ventilație, încălzire, răcire. Pe de altă parte, aparatul are un timer, Follow Me, Auto Restart etc.

Păreri pro și contra

Toate funcțiile vor fi de folos indiferent în ce senzor îl veți folosi și e o investiție bună. Acest aparat e ușor de instalat pentru că e inclus kitul de instalare, iar voi trebuie doar să apelați la o firmă de montare a aparatului. Din păcate nu poate fi controlat prin WiFi, ci numai cu ajutorul telecomenzii sale, adică distanța de control nu va fi foarte mare.

Star-Light ACM-18FOR se adresează utilizatorilor care nu vor să investească mult pentru că au un buget limitat dar țin să aibă un model performant (cu capacitate mare). Nu veți găsi prezentări video cu aceste aparate pentru că și așa nu prea aveți ce să vedeți și poate că nici nu vor fi disponibile prea mult timp sau în alte țări.

Te-ar mai putea interesa