Star-Light ACM-18BIN, AC clasa A++ cu kit de instalare inclus

Star-Light ACM-18BIN e un aparat AC apărut pe piață de ceva timp și care se remarcă cu costul de achiziție nu prea mare, consumul redus de curent și că are kit de instalare (economisim câteva sute de lei).

Modelul ACM-18BIN vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul cu o fiabilitate peste medie (există posibilitatea extinderii garanției la 3 sau 4 ani prin serviciul de extindere). Star-Light e un brand prezent pe piață de câțiva ani și aparține de un cunoscut magazin online. Face aparate AC și televizoare de calitate superioară, motiv pentru care electronicele și electrocasnicele lor sunt în top.
Am pus alături și o poză cu unitatea interioară pentru a vă face o părere. Are un design minimal așa încât să se integreze perfect în camera voastră (că e o sufragerie sau un dormitor). Culoarea albă e una bună deoarece în acest fel se va potrivi cu restul electrocasnicelor (că ele sunt albe sau gri).


Avantaje

Pentru ca dvs să aveți un somn odihnit acest model e dotat cu Sleep mode, adică un mod special pentru funcționare pe timp de noapte așa încât să nu vă trezească.
Vine cu Turbo mode, un program util pentru cei interesați de răci rapid încăperea.
Pentru ca aerul să aibă o umiditate normală acest model vine cu funcția de dezumidificare. Astfel, sunt evitate probleme cum ar fi durerile de cap, iritații ale ochilor și nasului.
Eficiența energetică e datorată într-o mare parte prezenței inverterului care aduce economii de până la 50% la factura de curent.
Vine la pachet cu kit de instalare care conține țevi de cupru cu izolația pentru 4 metri.
Un alt avantaj ar putea fi considerat filtrul lavabil, adică poate fi luat jos și spălat.

Concluzie

Star-Light ACM-18BIN este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 18000 BTU, fiind un model pentru cei cu un buget redus, dar care vor un aparat de calitate.
Se descurcă bine la încălzire și foarte bine la răcire. Trebuie spus că nici nu consumă mult curent întrucât la răcire are clasa A++, iar la încălzire are A+.

Te-ar mai putea interesa