Star-Light ACM-12FOW, AC A++ cu 12000 BTU

Star-Light ACM-12FOW e un aparat de aer condiţionat de 12000 BTU de la un brand de top. Acest model e prezent în capacităţi de 9000 la 24000 BTU aşa încât să aveţi o capacitate de răcire optimă pentru orice suprafaţă. Modelul de 12000 se adresează pentru o încăpere de 16-23 mp.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături puteţi vedea că unitatea interioară e una cu un aspect minimal.

Star Light ACM 12FOW

Păreri pro şi contra

Un model precum acest Star-Light ACM-12FOW este foarte eficient energetic deoarece are clasa A++ cu un consum de 1,58 kWh la răcire. Economia de curent se realizează şi prin faptul că are motor inverter. Astfel de motoare pot avea reduceri de consum până la 50 procente.
Nivelul de zgomot e în funcţie de treapta de viteză aleasă şi poate ajunde de la 23 decibeli la 41… unitatea interioară. Această unitate poate avea u ndebit de 570 mc/h.
Din păcate în pachet nu e inclusă montarea sau kit-ul de instalare.
Aparatul are funcţii moderne precum Follow Me, Auto Restart şi Night Mode. Follow Me precupune că în telecomandă există un senzor, iar aparatul va regla temperatura în funcţie de temperatura la nivelul utilizatorului. Auto Restart e foarte util dacă locuiţi în zocine în care se întrerupe des curentul întrucât presupune că aparatul îşi reia activitatea atunci când revine alimentarea cu curent. Iar, night mode e un mod de funcţionare pe timp de noapte care vă ajută să economisiţi curent şi să dormiţi mai bine.

Pe piaţă există multiple tiprui de aparate AC, dar acesta o să fie prima dvs alegere prin faptul că are un consum redus de curent, preţ mic şi multe funcţii utile.
Brandul Star Light e unul românesc remarcându-se prin produse fiabile la un const mic. Printre tipurile de produse comercializate de aceştia se numără televizoare, electrocasnice (maşini spălat, frigorifice etc) şi aparate AC.

Te-ar mai putea interesa