Star-Light ACM-12FORS, aparat de aer condiționat cu ecran alb

Aparatul de aer condiționat Star-Light ACM-12FORS e însoțit de kitul de instalare, dar tot trebuie să apelași la o firmă sau persoană specializată în domeniu. Chiar dacă nu e vorba de cel mai popular brand de pe piață, nu e nevoie de prea multă reclamă, ci e de ajuns ca posesorii acestui aparat să fie mulțumiți. Bineînțeles, această nouă serie oferă și alte variante care poate v-ar interesa deoarece oferă ceva diferit, însă nu cu mult.

Arată la fel de bine ca și oricare alt modele de la un brand mai popular, deci la acest capitol nu-i pot reproșa nimic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de încălzire e puțin mai mare decât cea de răcire, dar și despre consum aș putea spune același lucru. În general e așa și e de apreciat pentru că poate fi folosit două sezoane diferite, însă nu trebuie uitat restul funcțiilor disponibile.

Funcții de climatizare sun foarte importante atunci când alegeți un aparat nou: răcire, ventilație, încălzire, dezumidificare, timer, follow me, Auto Restart, autodiagnosticare, mod sleep și detectare pierdere agent frigorific.

Designul e destul de simplu și ecranul alb chiar nu iasă în evidență dacă camera e luminoasă, tot mai multe branduri optează pentru acest tip de ecran. E dotat cu un filtru eficient care poate fi spălat foarte ușor, dar și cu tehnologie Inverter care reduce consumul, deci e mai eficient energetic comparativ cu model tradițional.

Păreri pro și contra

Acesta poate încălzi destul de rapid o cameră mai mare și e foarte util chiar și dacă aveți o încălzire cu calorifere sau în pardoseală, deoarece durează destul de mult să încălziți camera cu sistemul clasic. Puteți încălzi puțin aerul până ce calorifere vor da un randament ceva mai mare. Dacă nu aveți camere mari și nu vreți să vă deranjeze, poate fi amplasat pe hol. Sunt prezente numeroase funcții care pe parcurs au devenit standard și cred că le veți aprecia.

Star-Light ACM-12FORS e unul dintre cele mai accesibile modele cu capacitate de 12000 BTU, care poate fi folosit atât în sezonul rece cât și în cel cald.

Te-ar mai putea interesa