Star-Light ACM-12FOR, aparat de aer condiționat cu display LED alb

Aparatele de aer condiționat sunt destul de populare deoarece sunt mai accesibile și pot fi folosite atât în sezonul rece cât și în cel cald. Star-Light ACM-12FOR e o recomandare bună deoarece are o capacitate potrivită pentru a răci o încăpere mare iar pentru spații comerciale puți alege fie o variantă ceva mai mare sau chiar două astfel e modele. Bineînțeles, acesta e însoțit de unitatea externă și de kitul de instalare. Deci nu mai sunteți nevoiți să apelași la un serviciu de instalare scump, dar depinde și agenda voastră.

Acesta arată foarte bine și ecranul LED chiar nu e prea evident deoarece e unul incorporat și de culoare albă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model standard, dar pot fi și modele compacte care pot fi puse oriunde deoarece sunt portabile. Dacă vreți să răciți o suprafață mai mare, poate fi amplasat pe hol sau chiar la mansardă. Capacitatea de încălzire e ceva mai mare – 13000 BTU, motiv pentru care și consumul va fi puțin mai mare.

Oricum, discutăm de un aparat destul de eficient cu clase foarte bune. Filtrul său nu e unul foarte sofisticat ci e unul simplu care poate fi spălat cu ușurință. Pe partea de funcționalitate stă foarte bine: răcire, încălzire, ventilație, dezumidificare, timer, fllow me, auto restart, autodiagnosticare, mod Sleep.

Păreri pro și contra

Cu fiecare generație, aceste aparate oferă tot mai multe tehnologii sau funcții. De exemplu, tehnologie Inverter a devenit una standard și menține consumul constant pe toată durata funcționării. Bineînțeles, aceasta mărește durata de funcționare a aparatului pentru a vă bucura mai mulți ani de el. Sunt destul de puține aparate care oferă acel kit de instalare care e un plus pentru cei care vor să economisească timp și bani.

Star-Light ACM-12FOR oferă destul de funcții funcții care le-am menționat mai sus, iar unele dintre ele sunt esențiale pentru ca voi să locuiți într-un mediu corespunzător. Un model mai scump oferă cam aceleași dotări, doar capacitatea de răcire/încălzire diferă. În sezonul rece un astfel de aparat e foarte util deoarece puteți încălzi mai rapid camera.

Lasă un comentariu