Star-Light ACM-12ARWI, aparat AC ieftin cu control WiFi

Aparatul de aer condiționat Star-Light ACM-12ARWI nu e cel mai performant model din serie, dar aveți ocazia să optați pentru unul cu capacitate maximă de 24000 BTU. De cele mai multe ori, capacitatea aparatului nu e foarte importantă atunci când vreți să răcire o suprafață mai mare. Nu cred că vă interesează ceva mai scump sau diferit, pentru că cel de jos poate răci o suprafață de maxim 23 mp, după cum recomandă și producătorul.

Prețul e foarte bun ținând cont de capacitate și dotări, iar controlul prin WiFi e apreciat de cei care vor să controleze aparatul prin telefon. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se montează pe peretele interior ca multe alte modele și e însoțit de unitatea exterioară chiar dacă nu e prezentă în imaginea de sus. Mulți utilizatori apreciază prezența kitului de instalare care costă și el câteva sute de lei, iar multe branduri foarte populare nu-l oferă. Nu e mare diferență între varianta de sus și una mult mai scumpă, dar depinde și cât de pretențioși sunteți.

Cu fiecare generație, funcțiile de climatizare sunt tot mai numeroase, iar cea Follow Me e o noutate și o găsim la alte branduri dar sub o altă denumire. În telecomandă e prezent un senzor de temperatură care transmite aparatului informațiile necesare pentru a răci suplimentar, astfel veți obține temperatura dorită.

Păreri pro și contra

Într-un buget atât de mic veți beneficia de un aparat modern și care vine echipat cu o mulțime de dotări utile. Chiar și pe timp de iarnă poate fi folosit fie să încălziți fie să dezumificați aerul. Aparatul arată bine și îmi place cum arată pe alb și cu acea linie aurie. Compresorul Inverter menține consumul la un nivel rezonabil și a devenit standarad pe noua generație de aparate de climatizare.

Modelele cu Wifi sunt ceva mai scumpe, dar în acest caz pare să nu fi afectat prețul. De aceea, Star-Light ACM-12ARWI merită ales sau chiar recomandat unui prieten. Performanțele sale sunt aceleași cu cele ale unui model fără WiFi, deoarece această dotare mărește doar funcționalitatea aparatului.

Te-ar mai putea interesa