Star-Light ACM-12AR, AC 12000Btu cu funcții diverse

AC-ul Star-Light ACM-12AR e unul de generație nouă cu o capacitate mare de 12000 Btu și multiple funcții cum ar fi Sleep mode, Auto Restart, consum 1W în Standby și altele.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Despre brandul Star Light probabil că știți că e unul românesc și că se ocupă și cu comercializarea de televizoare.


Specificații

Modelul ACM-12AR vine cu Inverter 3D, o capacitate impresionantă de 12000 Btu și clasa A++. Acestea ar fi cele mai importante lucruri de menționat, iar altele ar fi funcțiile multiple, adică modul noapte, consum 1W în mod de veghe, auto restart etc.
Unitatea internă e una nu prea mare, dar poate furniza un debit de 570 metri cubi pe oră.

Avantaje

Poate acoperi o suprafață mare de 16-23 metri pătrați, în funcție de viteza care e setată. Această suprafață e cât o cameră 4 pe 5 sau ceva de genul.
Întreținerea e una nu prea costisitoare deoarece are filtru lavabil, adică unul care poate fi spălat. De asemenea are funcție de autodiagnosticare și de detectare a pierderii agentului frigorific.
Nu e zgomotos, având mai multe nivele de zgomot (23, 28, 36, 41 dB) în funcție de treapta de viteză aleasă.
Prezența Inverter înseamnă că aparatul e unul care e conform normelor CE și că are un consum cu 50% mai mic decât alte aparate de aer condiționat fără Inverter/Inversor.
Unitatea internă e una foarte simplă ca aspect și fiind de culoare albă o să se potrivească în orice încăpere.

Concluzii

Se recomandă folosirea Star-Light ACM-12AR pentru acasă, dar asta nu înseamnă că nu oprește cineva să-l folosiți la un mic birou ori local.
Costul de achiziție nu e deloc mare, iar pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii grație eficienței energetice A++ la răcire și A+ la încălzire.
Aparatul de față e unul apărut pe piață la jumătatea anului 2017 și se remarcă prin cost mic de achiziție, de instalare (are inclus kit de instalare) și de întreținere.

Te-ar mai putea interesa