Star-Light ACM-09WIFI, model cu wi-fi și kit instalare

Star-Light ACM-09WIFI e un aparat AC modern întrucât poate fi controlat prin wireless. Vine cu o capacitate de 9000 BTU și are kit de instalare inclus. Datorită capacității acest model e recomandat pentru un apartament nu prea mare, iar dacă aveți nevoie de ceva pentru o suprafață mare atunci ar trebui să alegeți ceva mai puternic ori mai multe modele ACM-09WIFI.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Mai economisim bani prin faptul că are clasa A++ și că are kit de instalare inclus. Ca design se poate vedea că se prezintă minimal având afișat doar logo-ul și fiind de culoare albă.


Avantaje

Eficiența energetică e una superioară, fiind A++ la răcire și A+ la încălzire. Acest lucru trebuie mulțumit caracteristicii inverter care reduce consumul de curent cu până la 50%.
Are Wi-Fi 2,4G ceea ce presupune că poate fi controlat de la distanță, suportând standardele b/g/n. Suportă Android 4 sau mai nou precum iOS 7 sau mai nou, adică aplicația de controlare poate fi descărcată doar pe telefoane care au aceste sisteme de operare. Pentru a activa wi-fi-ul e nevoie să instalați kitul inteligent (e un USB stick care trebuie băgat în unitatea interioară de aer condiționat) cum e descris pe pagina 2 a manualului de instalare. Aplicația se descarcă ușor scanând codul QR sau căutând aplicația NetHome Plus din Google Play Store sau App Store. După ce o instalați aceasta o să arate așa.
Dacă aveți nevoie de o răcire rapidă atunci poate fi utilizată funcția JET care reprezintă cea mai rapidă metodă de răcire.
Pe timp de noapte acest model se poate folosi de funcția Sleep (Night mode) așa încât să nu facă prea mult zgomot când răcește.

Dezavantaje

Capacitatea e mică, după cum am menționat și în introducere.

Concluzie

Brandul Star Light a fost lansat de prin 2015 de cei de la eMAG și se ocupă cu comercializarea sub nume propriu a electronicelor și electrocasnicelor cum a fi televizoare, aparate de aer condiționat și altele.
Până în prezent am observat că cei care cumpără aparatură de la acest brand sunt mulțumiți. Deci, fiabilitatea aparatelor e una bună, fiind susținută de garanția de 2 ani extensibilă la 4 ani.

Te-ar mai putea interesa