Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light ACM-09FOW, aparat de aer condiționat fără kit instalare inclus

Acest aparat Star-Light ACM-09FOW nu vine cu acel kit de montaj dar e inclus în serviciul e montaj dacă ați ales această opțiune. Poate că că acel kit de montaj nu se află în pachet dar în final veți plăti aceeași sursă. Mulți producători aleg să nu-l pună pentru că poate nu se potrivesc deoarece distanța dintre unități e prea mare sau firma preferă alte accesorii de montaj. Telecomanda inclusă poate fi folosită cu ușurință și aveți toate opțiunile pe ea. Producătorul oferă soluții și pentru spații generoase, deoarece aparatul de jos e de ajuns doar pentru o cameră.

Chiar dacă e accesibil, veți vedea că aveți funcția de dezumidificare și eficiență energetică A++, că doar are Inverter. Nici nu cred că mai sunt aparate fără această tehnologie, însă cele portabile pot fi excepția. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acesta e o soluție standard cu montare pe perete și cu performanțe bune, pe când alternativa portabilă are funcționalitate redusă și nu necesită instalare. Aparatele portabile reprezintă o soluție pentru acele persoane care doresc să scadă temperatura pentru mai multe camere dar nu e la fel de comod și eficient.

Păreri pro și contra

Sunt suficient motive pentru a-l alege, iar unul dintre ele ar fi prețul foarte bun. Are funcție de încălzire care devine utilă în sezonul rece și puteți renunța la aeroterme sau radiatoarele electrice. Clasa de eficiență energetică e A++ care e foarte bună pentru această categorie de aparate, însă performanțele diferă de la un model la altul. Se poate observa ușor că producătorul recomandă aparatul pentru o singură cameră și să nu aibă o suprafață mai mare de 18 mp. Sunt variante mai scumpe de 9000 BTU care pot răci spații mai generoase.

Star-Light ACM-09FOW e una dintre variantele care au un preț foarte bun și sunt puține branduri care pot concura cu acesta. Aveți posibilitatea să alegeți o variantă din aceeași serie, doar cu capacitate mai mare sau cu kit de montaj. Totuși, cele cu kit sunt mai puține disponibile și după cum am precizat sus, poate că nici nu aveți nevoie de el.