Star-Light ACM-09FORS, aparat AC cu agent de răcire R32

Un aparat de aer condiționat cu capacitate de 9000 BTU poate fi de ajuns pentru o cameră spațioasă, dar performanțele nu sunt date doar de această caracteristică. Star-Light ACM-09FORS e o recomandare accesibilă de la un brand destul de popular și experimentat. Astfel de aparate se adresează celor cu pretenții puține și care nu au un brand favorit, iar bugetul nu are de suferit. Trebuie apreciat că are kitul de instalare inclus care nu e prezent la orice model, în special dacă discutăm de un alt producător.

Nu e cu mult mai diferit de varianta mai mare, doar că are un preț ceva mai atractiv și e conceput pentru a fi folosit într-o încăpere de maxim 18 mp. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Cele mai multe modele sunt concepute pentru a fi folosite de orice tip de utilizator deoarece sunt disponibile la prețuri bune. Trebuie apreciat consumul redus de energie pentru funcția de răcire, de aceea clasa energetică e A++.

Filtrul mi se pare destul de dens pentru că reține destul de mult praf și e recomandat să-l spălați din când în când că doar e unul lavabil. Variante mai avansate pot deține un filtru ceva mai avansat dar și funcționalitatea poate fi ceva mai avansată. Cu alte cuvinte, are ceva mai multe funcții de climatizare sau poate că aveți posibilitatea controlării aparatului cu ajutorul telefonului (prin WiFi și cu aplicație instalată).

Păreri pro și contra

În acest preț nu vă puteți aștepta la un model cu tehnologie WiFi sau care să aibă o capacitate de climatizare mare, dar nu veți găsi altul mai atractiv. Poate fi pus în sufragerie unde nu va deranja și pe timp de iarnă se poarte încălzi supliment aerul pentru ca să nu stați la frig, până sistemul de încălzire convențional își face treaba.

Star-Light ACM-09FORS excelează la capitolul consum pentru că are compresor Inverter, iar în trecut acesta era destul de rar pe aparate. La ora actuală, această dotare a devenit una standard și e destul de apreciată de utilizatori pentru că factura la energie e mică.

Lasă un comentariu