Star-Light ACM-09FOR, cel mai ieftin aparat de aer condiționat A++

Acest Star-Light ACM-09FOR e cel mai ieftin aparat de aer condiționat cu clasă de eficiență A++ și trebuie să țineți cont de consumul de energie atunci când îl folosiți mult. Mă refer la un model standard care are unitate exterioară care are funcții de climatizare diverse, pe când aparatele portabile au câteva funcții (nu are încălzire și e destul de zgomotos). Bineînțeles, capacitatea de încălzire e ceva mai mare și consumul e corespunzător, dar așa e în cazul tuturor modelelor indiferent de buget.

Indiferent cum arată, îl alegeți pentru acea capacitate de climatizare și pentru acel preț atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Indiferent ce funcție veți alege, spațiul în care va fi folosit nu trebuie să depășească 18 mp, altfel nu va oferi rezultatele dorite. Chiar dacă o variantă portabilă ar fi mai atractive pentru că o puteți muta mai ușor, tot are un furtun pentru condens care trebuie scos pe undeva.

Pentru o suprafață mai mare puteți alege cu încredere o variantă de 24000 BTU, o puteți pune într-un hol și țineți ușile deschise la camerele dorite. Nu voi mai enumera toate acele funcții de climatizare disponibile pentru că le găsiți și la variantele mai mari. E interesant că singura diferență la noua seriei e capacitatea, astfel nu sunt diferențe majore de preț. Alte branduri oferă mai multe serii, chiar și pentru cei cu buget mult mai mare (în caz că vor control prin WiFi sau alte funcții).

Păreri pro și contra

Are un design destul de elegant care e prezent la multe alte modele ale acestei serii, iar ecranul LED alb e o idee foarte bună deoarece arată ceva mai bine decât unul LCD. Chiar dacă e atât de accesibil, tot e dotat cu tehnologie Inverter care reduce semnificativ consumul în cazul multor aparate.

Star-Light ACM-09FOR e doar un exemplu, voi puteți alege o variantă ceva mai mare dacă aveți o cameră mare și acesta nu ar face față. Discutăm de un brand cu experiență care e prezent de ceva ani pe piața din România și oferă soluții competitive.

Te-ar mai putea interesa