Star-Light ACM-09ARWI, AC de buget cu kit de instalare

Star-Light ACM-09ARWI e un aparat de aer condiționat al anului 2018 dotat cu tehnologie de generație nouă. Acesta e un aparat cu o capacitate de 9000 Btu datorită căreia poate să facă o climă plăcută într-o cameră de 12-18 mp.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar se prezintă bine vizual, dar are și eficiență energetică deosebită. Are clasa A++ de răcire, și datorită acestei eficiențe aparatul de față e unul foarte bun pentru cei care au un buget restrâns.


Avantaje

Aparatul AC Star-Light ACM-09ARWI e unul smart cu wi-fi, iar în acest fel poate fi controlat de la distanță de pe un telefon smart.
E dotat cu inverter 3D care asigură o distribuire uniformă a aerului rece în încăpere. Inverterul e esențial în CE întrucât asigură un consum de curent redus cu până la 50%.
Filtrul din dotare e unul ușor de întreținut deoarece e vorba despre unul lavabil. Acesta poate fi spălat ușor.
Dacă alte modele au I Feel, acesta are Follow me care e același lucru. Adică, aparatul e unul dotat cu senzor pe telecomandă așa încât știe cât e temperatura la utilizator, iar în funcție de aceasta adaptează restul parametrilor.
Nu e nici gălăgios, nivelul maxim de zgomot fiind de 53 decibeli în treapta 3 de viteză.
Precum alte modele moderne și acesta are Auto-Restart care presupune că aparatul își reia activitatea de unde s-a oprit în cazul unei pene de curent.

Dezavantaje

Modelul de față nu are o capacitate mai mare, dar există alternative de la acest brand care au până la 24000 Btu. Aceste alternative pot fi văzute aici.

Concluzii

Modelul de față e unul perfect pentru o garsonieră ori un apartament mai mic. Dacă nu știți nimic despre brandul Star-Light atunci trebuie știut că e unul românesc care comercializează electronice (televizoare) și electrocasnice (aparate AC, mașini de spălat etc).
Despre fiabilitate numai de bine întrucât are garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică 4 sau 5 ani.

Lasă un comentariu