Star-Light ACM-09ARWI, AC de buget cu kit de instalare

Star-Light ACM-09ARWI e un aparat de aer condiționat al anului 2018 dotat cu tehnologie de generație nouă. Acesta e un aparat cu o capacitate de 9000 Btu datorită căreia poate să facă o climă plăcută într-o cameră de 12-18 mp.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar se prezintă bine vizual, dar are și eficiență energetică deosebită. Are clasa A++ de răcire, și datorită acestei eficiențe aparatul de față e unul foarte bun pentru cei care au un buget restrâns.


Avantaje

Aparatul AC Star-Light ACM-09ARWI e unul smart cu wi-fi, iar în acest fel poate fi controlat de la distanță de pe un telefon smart.
E dotat cu inverter 3D care asigură o distribuire uniformă a aerului rece în încăpere. Inverterul e esențial în CE întrucât asigură un consum de curent redus cu până la 50%.
Filtrul din dotare e unul ușor de întreținut deoarece e vorba despre unul lavabil. Acesta poate fi spălat ușor.
Dacă alte modele au I Feel, acesta are Follow me care e același lucru. Adică, aparatul e unul dotat cu senzor pe telecomandă așa încât știe cât e temperatura la utilizator, iar în funcție de aceasta adaptează restul parametrilor.
Nu e nici gălăgios, nivelul maxim de zgomot fiind de 53 decibeli în treapta 3 de viteză.
Precum alte modele moderne și acesta are Auto-Restart care presupune că aparatul își reia activitatea de unde s-a oprit în cazul unei pene de curent.

Dezavantaje

Modelul de față nu are o capacitate mai mare, dar există alternative de la acest brand care au până la 24000 Btu. Aceste alternative pot fi văzute aici.

Concluzii

Modelul de față e unul perfect pentru o garsonieră ori un apartament mai mic. Dacă nu știți nimic despre brandul Star-Light atunci trebuie știut că e unul românesc care comercializează electronice (televizoare) și electrocasnice (aparate AC, mașini de spălat etc).
Despre fiabilitate numai de bine întrucât are garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică 4 sau 5 ani.

Te-ar mai putea interesa