Star-Light ACM-09AR, AC cu clasa A++ și Inverter 3D

Dacă vă interesează un aparat de aer condiționat pentru o încăpere de 12-18 m2 atunci Star-Light ACM-09AR ar fi recomandarea mea.
Vor fi mulți cei care se vor orienta înspre acest model datorită costului de achiziție mic, că e ușor de întreținut și că are kit de instalare inclus.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care ne poate face o atmosferă plăcută prin faptul că poate răci sau încălzi rapid. Din imaginea alăturată puteți vedea că unitatea interioară are un design simplist și nu deranjează vizual în vreun fel.


Avantaje

Star-Light ACM-09AR e un copil minune al tehnicii moderne, fiind dotat cu diferite moduri de funcționare, tehnologii și filtru ușor de întreținut (e lavabil).
Se recomandă utilizării rezidențiale, deci acasă, și poate răci undeva la 12-18 metri pătrați, unitatea internă având un debit de 420 m3 pe oră.
Nu e gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 25-40 decibeli pentru unitatea internă. Acest zgomot e în funcție de treapta de viteză la care funcționează.
Având Inverter înseamnă că fluxul de aer nu e unul constant, ci unul variabil în funcție de câtă răcire e nevoie.
Disponibilitatea kit-ului în pachet o să vă scutească de nișe bani la instalare. Dar, probabil că acesta are materiale incluse pentru 3 metri.
Are destul de multe funcții utile cum ar fi modelul noapte, autodiagnosticare și consum 1W în mod de veghe.
Eficiența la răcire e una sporită deoarece are clasa A++, iar la încălzire vorbim despre A+.

Concluzii

Dacă ești interesat în a achiziționa un aparat de top de la un brand cunoscut la nivel local atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Brandul Star-Light e unul românesc și e deținut de un magazin online cunoscut. Aparatele nu sunt produse de aceștia, ci sunt comercializate sub brand propriu. Au intrat pe piață de aproximativ 2 ani și aparatele lor (televizoare, aparate AC etc) sunt unele foarte populare deoarece sunt fiabile.
Dacă ar fi să subliniez vreun minus atunci ar fi lipsa Wi-Fi. Acest neajuns face ca aparatul să nu poată fi controlat prin telefon.

Te-ar mai putea interesa