Star-Light 65DM7500, televizor 4K mare și ieftin

Televizorul Smart Star-Light 65DM7500 e cel mai ieftin televizor 4K de dimensiuni generoase și nu trebuie neglijat. Un televizor mare are oferă caracteristici tehnice mai bune, iar un bun exemplu e rezoluție Ultra HD. Îmi place că are piciorușe subțire și rama e și ea foarte îngustă, deci e vorba de un design elegant. Acest brand oferă televizoare accesibile care pot fi destul de competitive, dar nu se pot compara cu anumite televizoare Smart de la alte branduri pentru că fiecare brand oferă alte dotări.

E loc de mai bine, dar nu sunt alte modele de 165 cm în acest preț care să fie și Smart (cu Android). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi conectat la o consolă pentru jocuri sau chiar la un PC dacă vreți să jucați jocuri sau să vizionați filme pe un ecran mai mare. Sunetul nu e foarte puternic pentru dimensiunile sale și acesta cred că ar fi un minus de luat în considerare, poate că sunteți o persoană ceva mai pretențioasă. Difuzoarele sunt de 8 W fiecare și pot fi de ajuns dacă aveți copii mici și nu vreți să-i deranjați seara.

Nu are foarte multe tehnologii dacă e să-l comparăm cu televizoare mai scumpe, însă un sistem de operare oferă ceva mai multe funcții decât un software clasic. Dacă vi se pare puțin cam mare, atunci o variantă de 55 inci ar fi următoare variantă de luat în calcul.

Păreri pro și contra

Are cel mai popular sistem de operare – Android, doar că interfața e diferită pe televizoare. Nu trebuie să vă conectați cu un cablu LAN la internet deoarece are WiFi integrat, adică conectarea e fără fir. Are destul de multe porturi USB și HDMI pentru a putea conecta cam orice la acest televizor. Calitatea imaginii e superioară datorită detaliilor oferite, unghiurilor de vizibilitate de 178 grade și contrastului dinamic generos.

Un televizor așa de mare nu poate fi pus în orice cameră, ci doar în una de dimensiuni generoase. Nu veți găsi prezentări sau multe poze cu acest Star-Light 65DM7500 deoarece e un model nou și care nu va fi disponibil pentru foarte mult timp pe piață.

Te-ar mai putea interesa