Star-Light 65DM5500, televizor elegant cu diagonală de 165 cm

Pentru cei care nu știu, acest Star-Light 65DM5500 e cât patru televizoare de 81 cm, adică prețul e destul de justificat. Televizoarele de dimensiunile generoase trebuie puse în camere spațioase și e nevoie de o comodă mare sau de un suport pentru perete compatibil. Acesta arată foarte bine pe o comodă datorită acelor piciorușe foarte subțiri. Arată foarte bine datorită ramei foarte subțiri și finisajului negru lucios. Din păcate nu e vorba de un model Smart, dar și așa, e nevoie de un sistem de operare pentru a fi de folos.

Acest televizor pare a fi destul de scump, dar merită să-l luați pentru a viziona filmele și serialele favorite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte dintr-o generație destul de nouă care oferă caracteristici tehnice foarte bune, dar e loc de mai bine pentru că multe televizoare de 65 de inci oferă difuzoare mai puternice, interfață Smart, imagine curbată cu rezoluție 2160p și multe altele. Bineînțeles, toate acestea influențează prețul, astfel că televizoarele pot costa chiar și dublu.

Sunt prezente suficiente porturi pentru a putea conecta un laptop și un media player la acest televizor. Acesta are player multimedia integrat doar că nu au un suport media avansat și funcționalitatea diferă de la un model la altul. Se poate folosi un stick USB pentru a stoca fișierele media sau optați pentru varianta mai accesibilă și fără prea multe complicații – conectați desktopul sau laptopul la el că doar televizorul are funcție de monitorul.

Păreri pro și contra

Are un preț foarte bun dacă e să-l comparăm cu alte televizoare cu aceleași dimensiuni, totuși nu are foarte multe tehnologii. Concurența oferă soluții Smart dacă diagonala e peste 100 cm. Ținând cont că e foarte mare și consumul de energie e pe măsură.

Star-Light 65DM5500 e cel mai mare televizor lansat de acest brand și care merită încercat deoarece oferă caracteristici tehnice bune. Chiar dacă nu oferă o imagine 4K, era nevoie de un procesor mult mai bun și alte dotări care ar fi influențat mult prețul. Sunt destui de mulți utilizatori care încă preferă un conținut 720p și rareori 1080p.

Te-ar mai putea interesa