Star-Light 55DM5510, televizor cu ieșire sunet de 20W

Sunt destul de multe televizoare de 55 de inci, doar că majoritatea sunt Smart și 4K, deci prețul va fi destul de mare. De aceea, sunt prezente modele ca și Star-Light 55DM5510, doar că acest brand oferă și variante cu diagonale diferite dacă vreți un televizor puțin mai diferit. Dacă camera în care vreți să-l puneți e suficient de mare, se poate opta și pentru o variantă de 65 de inci. Designul acestui televizor e destul de modern chiar dacă nu e un model foarte scump.

Merită să-l alegeți dacă nu vizionați conținut 4K, nu folosiți aplicații Smart sau servicii de televiziune gen Netflix. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Star Light 55DM5510

Face parte din gama 2017, dar a fost lansat spre finalul anului și cred că poate concura destul de ușor cu alte televizoare de la concurență. Sunetul e puternic cu o ieșire de 20W și nu orice televizor se poate lăuda cu așa difuzoare. Caracteristicile de imagine sunt bune – rezoluție 1080p, unghiuri de vizibilitate de 176 grade, diagonală de 140 cm etc.

Un televizor cu imagine 4K e mult mai scump și e nevoie și de un procesor Quad Core dacă e Smart, pentru ca totul să se miște fluent. Poate că nici nu vă interesează aceste funcții Smart deoarece aveți un smartphone și nu vreți să navigați pe el sau să vizionați Netflix. Merită să alegeți Netflix dacă aveți un televizor 4K pentru că e greu să găsiți conținut 2160p.

Păreri pro și contra

Chiar dacă are o mulțime de porturi, nu vă veți folosi de chiar toate. Consider că un singur port HDMI e de ajuns pentru a conecta consola sau un laptop. Calitatea imaginii e satisfăcătoare dacă nu sunteți o persoană foarte pretențioasă. Caracteristicile tehnice nu diferă foarte mult de la un model la altul, dar tehnologiile de imagine și tipul panelului pot îmbunătăți semnificativ calitatea.

Star-Light 55DM5510 poate fi ales cu încredere deoarece e vorba de un brand care e prezent de ceva timp pe piața din România și posesorii sunt mulțumiți de alegerile făcute. Până la urmă îl comparăm cu alte televizoare din același buget și nu cu un alt televizor de 55 de inci.

Te-ar mai putea interesa