Star-Light 50DM7500, televizor Smart UHD ieftin

Televizor Smart 4K UHD Star-Light 50DM7500 e unul dintre puținele recomandări care le pot face în acest buget. Majoritatea producătorilor de televizoare oferă soluții similare la prețuri mult mai mari (50% mai scumpe), dar așa putea să spun că sunt justificate de anumite tehnologii. Dacă nu ați mai avut un televizor 4K și nu sunteți o persoană pretențioasă, atunci acest televizor ar fi perfect pentru sufragerie și nu numai. Imaginea e una superioară cu acele unghiuri de vizibilitate de 178 de grade, rezoluție 2160p și contrastul e și el pe măsură.

Interfața Smart e „cireașa de pe tort”, iar aceasta furnizează numeroase opțiuni pentru a reda conținutul media. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest televizor e unul dintre cele mai avansate televizoare de la acest brand, dar nu e singurul cu interfață Smart. Datorită specificațiilor și conectorilor, acesta poate fi folosit ca monitor. Difuzoare incorporate sunt destul de puternice deoarece sunt de 16W, dar pot fi și de 20W pe alte modele sau variante mai mari. La acesta sunetul e clar chiar și la un nivel scăzut, dar se pot conecta boe sau un soundbar dacă vreți ceva mai multă putere.

Specificațiile tehnice ale noilor televizoare sunt destul de similare și doar tehnologiile fac diferența. Conectorii acestui televizor sunt următorii: minijack căști, trei HDMI-uri, slot CI+ și altele. Aceste porturi sunt cele mai importante, dar nu trebuie să uităm de conectivitate wireless că doar e un televizor inteligent (WiFi integrat). Nici nu cred că mai sunt televizoare cu WiFi Ready.

Păreri pro și contra

La capitolul imagine nu am ce să-i reproșez în acest buget, iar dacă nu vă interesează diagonala puteți opta pentru un Smart TV 4K mai performant cu diagonală de 40 inci. Bineînțeles, diferența de imagine (diagonală) e destul de mare și e foarte importantă dacă aveți o cameră mare.

Star-Light 50DM7500 nu e cea mai mare variantă a acestei serii, adică puteți alege o variantă mai mare dacă vă plac dotările seriei. În general, doar pe partea de sunet pot fi diferențe, iar un model mare poate avea difuzoare mai puternice.

Te-ar mai putea interesa