Star-Light 43DM7500, model smart cu tuner digital

Televizorul Star-Light 43DM7500 e unul apărut de curând pe piață și vine de la un brand românesc de top. E un Smart TV, iar față de alte modele mai ieftin acesta are Android. În acest fel aveți acces la o mulțime de aplicații din Google Play Store.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine cu un consum energetic mic. Din imaginea de alături se poate vedea interfața care permite accesul la diverse servicii și aplicații.

Pro

Modelul Star-Light 43DM7500 e unul care nu doar are o rezoluție 4K, dar și o imagine foarte bună deoarece are diagonală de 109 centimetri, unghiuri de vizualizare 178/178 grade și tuner digital.
Conectarea le net se poate face cu sau fără fir deoarece are LAN cât și wireless.
Cred că ar trebuie să menționez și faptul că are 3 porturi HDMI precum și două USB-uri. În acest fel puteți să conectați mai multe dispozitive la el.
Consumul energetic e modic prin faptul că are o putere consumată de 80W. Acesta e mult mai mic comparabil cu al unui televizor CRT (cu tub catodic).
Vine cu Aptoide, adică un fel de App Store care e optimizat special pentru televizoarele cu Android.
Poate fi montat pe un suport TV, fiind vorba despre compatibilitate cu standardul Vesa 200×200.

Contra

Are ceva similar HDR, dar este mai mult o caracteristică software. Nu se compară cu HDR-ul de la televizoarele de 2000-3000 de lei.
Timpul de răspuns e unul cam mare de 8,5 milisecunde, iar din această cauză s-ar putea ca unele imagini să nu fie chiar așa de fluente.

Concluzii

Televizorul acesta se adresează celora cu un buget de puține peste 1000 lei, dar care vor un aparat cu rezoluție 4K și cu un soft foarte avansat.
Imaginea e una foarte calitativă la rezoluție HD și Full HD, iar emisiunile se vor putea vedea foarte bine dacă aveți transmisie digitală.

Te-ar mai putea interesa