Star-Light 43DM6500, televizor Full HD cu Aptoide TV

Televizorul Star-Light 43DM6500 chiar mi se pare a fi un model chiar interesant deoarece în acest buget nu sunt televizoare Smart cu un sistem de operare. E vorba de Android care e diferit de cel de pe tabletă și telefoane, motiv pentru care platforma se numește Aptoide TV. Sunt foarte puține branduri care oferă o astfel de platformă pe televizoarele sale. Veți avea acces la un magazin plin cu aplicați utile și puteți chiar naviga pe web, dar nu ca și pe laptop sau telefon. Ar fi fost mai ușor de navigat dacă ar fi fost inclusă o tastatură wireless cu touchpad.

Un televizor e un model Smart doar dacă oferă un sistem de operare și nu un software banal. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi folosit ca monitor însă nu se poate compara cu un monitor de dimensiuni generoase deoarece specificațiile tehnice sunt mai bune la monitoare (sunt concepute pentru a fi folosite de la distanță mică, deci se pune accent mult pe calitate).

Sunetul e suficient de puternic cu acele difuzoare de 10 W fiecare și nu prea are concurență în acest buget, iar alte branduri oferă difuzoare mai slabe.

Excelează la capitolul conectivitate deoarece nu-i lipsește chiar nimic, dar depinde și de utilizator. Se poate conecta wireless la internet pentru a scăpa de un cablu nedorit și routerul wireless trebuie să ofere un semnal bun pentru ca streamingul să fie pe măsură. Nu sunt prezente foarte multe tehnologii ori caracteristici speciale, dar e de ajuns partea software care oferă un plus de funcționalitate televizorului.

Păreri pro și contra

Puteți accesa diverse servicii sau conținut media variat cu aplicația corespunzătoare, doar că nu e ca și cum ați avea un televizor de ultimă generație de la un brand mai popular. Imaginea e una satisfăcătoare datorită unghiurilor de vizibilitate generoase, rezoluției ecranului, contrastului generos și pot spune că e loc de mai bine.

Star-Light 43DM6500 e varianta cu ecran mai mare, dar voi puteți alege și varianta de 32 de inci (imagine HD și sistem audio de 16W). La acest brand, modelele mai mari din serie oferă caracteristici mai bune, deci diferența de prețuri poate fi destul de mare.

Te-ar mai putea interesa