Star-Light 40DM6600, Smart TV cu Aptoide (Android)

Televizorul Star-Light 40DM6600 e unul dintre puținele modele Smart de la acest brand și care oferă un software foarte bun – Aptoide TV. Cu alte cuvinte, e vorba de Android dar cu o interfață și funcționalitate diferită, că doar e vorba de un televizor. Veți găsi cele mai populare aplicații: Netflix, Youtube, Hulu etc. Această platformă oferă o listă numeroasă de aplicații, adică mai sunt și altele pe lângă cele deja instalate. Bineînțeles, puteți folosi telefonul pentru a accesa anumite aplicații deoarece interacțiunea cu televizorul e diferită. 

Până la urmă televizorul a fost conceput să vă ofere conținut media de calitate și nu să navigați pe web. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta a fost lansat la finalul lui 2017, deci îl vom vedea și în 2018 alături de multe alte modele competitive. Din păcate, tot mai multe televizoare sunt 4K dar mulți utilizatori nici nu vizionează un astfel de conținut. Atunci, de ce să dai atâția bani un plus pe un model 4K?

Televizoarele cu display 1080p sunt tot mai căutate datorită prețului atractiv, însă dacă alegeți un televizor peste 102 cm, e foarte important ca imaginea să fie 4K (se vor vedea ceva mai multe detalii). Chiar și sistemul audio poate evolua în funcție de dimensiunea televizorului, iar în acest caz e vorba de o ieșire audio de 16W.

E dotat cu un tuner TV bun, porturi numeroase, piciorușe care oferă o bună stabilitate televizorului. Poate fi montat pe perete cu ajutorul unui suport de perete (e o promoție).

Păreri pro și contra

E vorba de un televizor accesibil dar și performant în același timp care poate fi ales pentru sufragerie sau dormitor (în funcție de mărimea camerei). Imaginea oferă o claritate superioară și suficient de multe detalii, dar și filmele redate trebuie să aibă o rezoluție suficient de mare.

Star-Light 40DM6600 e varianta cu interfață Smart, dar există și una non Smart dacă considerați că acel soft e inutil – 40DM5600 (diferența e la serie). Din prezentarea de jos veți vedea că nu e nevoie de un alt software pentru a viziona un anumit conținut, chiar merită să alegeți Netflix.

Te-ar mai putea interesa