Star-Light 40DM6500, televizor Smart cu Android

Un televizor Smart interesant e acest Star-Light 40DM6500 care e oferit de un brand destul de popular. Acesta oferă cele mai accesibile soluții pentru acasă și nu mă refer doar la electronice, ci și la electrocasnice. Televizoarele FullHD HD sunt tot mai puține deoarece utilizatorii vor modele 4K, dar această caracteristică e oarecum inutilă dacă nu vizionați conținut 2160p. Un televizor FullHD poate fi de ajuns și e mult mai accesibil, iar software-ul Smart e un plus în special dacă e Android. 

Această serie arată ca și una premium, însă nu se poate compara cu un televizor care costă peste 2000 de lei.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi conectata la o consolă de jocuri sau la un laptop, deoarece are conectivitate HDMI și mai toate modelele noi au funcție monitor. Calitatea sunetului e satisfăcătoare dacă nu obișnuiți să setați un volum mai ridicat.

Puteți viziona conținut video de calitate dacă aveți un abonament TV mai scump (Netflix) ori poate preferați să conectați un stick USB pe care ați copiat numeroase filme de pe un laptop. Sunt preinstalate câteva aplicații care vă oferă un conținut diferit față de conținutul clasic oferit de posturi TV, că doar navigați pe web.

Poate ați observat că nu sunt enumerate prea multe caracteristici speciale, deoarece multe țin de partea software. Nu cred că vă așteptați să aibă la prea multe tehnologii în acest buget, dar e un televizor competitiv.

Păreri pro și contra

Sistemul de operare de pe acesta ar trebui să fie principalul motiv pentru care ați alege o astfel de serie, dar și caracteristicile tehnice sunt destul de bune pentru un așa buget. Un astfel de televizor poate fi pus într-o sufragerie spațioasă, iar dacă nu vă plac corpurile de mobilier, televizorul se poate pune perete dacă aveți un suport.

Star-Light 40DM6500 e varianta cu ecran FullHD, dar pentru cei care nu sunt atât de pretențioși, pot opta pentru cel cu ecran HD că doar e vorba de aceeași serie. Pentru cei care nu au nici o idee despre Aptoide TV, am pus clipul de prezentare de mai jos.

Te-ar mai putea interesa