Star-Light 40DM5600, televizor FullHD de 102 cm

Un televizor mare și performant care nu costă mult e Star-Light 40DM5600, doar că nu oferă o interfață Smart cu Aptoide TV. Există și astfel de variante care pot arăta cam la fel, doar că au un preț puțin mai mare și e precizat faptul că sunt Smart. Acest brand a ales platforma Android pentru variantele Smart și cred că e una destul de inspirată, în cazul în care vreți ceva mai diferit. Pe de altă parte, televizoarele Non Smart cum e cel de jos e un model care poate fi folosit ca unul oarecare și nu aveți ce să-i reproșați.

Designul e destul de elegant și nu cred că aveți ce să-i reproșați în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model a fost lansat pe piață pe la finalul anului 2017, deci îl vom vedea și în 2018 alături de alte modele. Acesta prezintă difuzoare de 8 W, astfel că sistemul audio are o putere de 16 W. Imaginea prezintă caracteristici tehnice bune, cum ar fi: diagonală de 102 cm, rezoluție 1920 cu 1080 pixeli, timp de răspuns de 8 ms, unghiuri de vizibilitate e 178 grade, contrast nativ 5000 la 1.

Cu alte cuvinte, televizorul de mai sus oferă o imaginea de calitate, dar conținutul ales trebuie să fie conform rezoluție maxime sau alegeți conținut HD. Evident, un televizor FullHD nu a fost conceput doar pentru a viziona posturi HD, dar poate vă pe viitor vom vede și posturi TV la o calitate video mai bună.

Păreri pro și contra

Pe acesta sunt prezente cele mai populare porturi și se poate conecta chiar la orice la acesta – laptop, desktop, media player, stick USB, card CI+, căști. Funcționalitatea playerului multimedia diferă de la o serie la alta și de aceea puteți să-l folosi ca un monitor pentru laptop sau PC. Televizorul poate recepționa posturi HD, dar depinde și de abonamentul ales (poate că nu sunt multe posturi HD).

Star-Light 40DM5600 e dotat cu un ecran foarte bun și se vede foarte bine după specificațiile sale tehnice. Dacă vă place să ascultați la muzică sau vă place un sunet mai bogat, puteți alege un sistem audio cu subwoofer.

Te-ar mai putea interesa