Star-Light 40DM5500, televizor FHD de 102 cm

Modelul Star-Light 40DM5500 e unul calitativ, fiind vorba de un televizor cu diagonală de 102 centimetri și rezoluție Full HD. Aceste două lucruri alături de panelul ok (unghiuri de vizualizare 176/176 grade) fac ca televizorul să fie unul deosebit pentru divertisment din orice sursă (cablu, player multimedia sau laptop).

Acest televizor vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii acești primim un televizor care are tuner HD, port USB, consum redus de curent și multiple porturi.


Caracteristici

Televizorul 40DM5500 e unul care e erfect pentru un mic home cinema deoarece diagonala sa e una medie.
Poate fi utilizat și pe post de monitor deoarece are funcție monitor prin intermediul portului HDMI (are 3 astfel de porturi). Se poate conecta un laptop ori un desktop PC la el și vă puteți uita la filmele de pe ele.
Tunerul HD integrat în acest televizor e unul de tipul DVB C/T, iar datorită slotului CI+ vă trebuie doar un card pentru a vedea posturi la calitate digitală.
Rezoluția acestui televizor e FHD, adică 1920×1080 pixeli, dar în opinia mea nu ai nevoie de o astfel de rezoluție înturcât de la o anumită distanță nu mai deosebești HD de FHD. Însă, e bine că o are pentru cei care stau mai aproape de televizor.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui aparat ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, că are tuner HD integrat, fiabilitatea ridicată (garanție de 2 ani extensibilă la 3 sau 4) și consumul redus de electricitate.
Ca minusuri aș menționa că nu are rezoluție 4K, soft smart sau panel IPS. Soft smart poate fi pus cu ajutorul unui player extern care să aibă și porturi de rețea pentru conectarea la net.

Concluzie

Deci, dacă îți dorești un TV cu diagonală de 102 centimetri și o imagine de calitate la un preț mic atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Brandul Star-Light e unul românesc care aparține de un magazin online cunoscut, iar pe piață e de câțiva ani. E cunoscut pentru produsele sale de calitate din categoriile televizoare și aparate frigorifice. Toate produsele comercializate de Star Light pot fi văzute aici.

Te-ar mai putea interesa